Lite nytt i hemmet

Fick ju stora ljuslyktor/ljusstakar av mamma, jag älskar dom. Dock ska de göras om lite på byrån i hallen men de får stå sådär sålänge. Jag vill ha bort lampan från byrån men måste då skaffa en golvlampa, vägglampa eller taklampa med svagare lampor, så det blir sådär behagligt "kvällsljus". Ah vi får se men jag tror att det blir en taklampa från IKEA fatikst. Den va vit så den "smälter in" med taket och den va billig. Ska bara muta någon som kan komma och borra upp den ;) hehe.

Såhär ser iaf lyktorna ut!
image description

Jag har även lånat lite gardiner till köket av mamma tills jag hittar någon fin hissgardin som passar bra in och som jag/vi vill ha. Är jag som sköter sånt här hemma eftersom krikke har noll intresse för sånt.

Såhär ser gardinerna ut.
image description

Som ni kanske ser på bilden ovan här hänger det en sak på den vita krukan,
lilla pyntet! Gillat det massa :)
image description

Jag har satt  nya blommor i vardagsrummet och flyttat hjärtat från sovrummet till vardagsrummsblommorna. Så nu är det ett vitt hjärta i varje med lite text på.
Såhär ser det ut:
image description

Nytt pynt till blommor och krukorna i sovrummet. Köpte även en lykta och ställe mellan dem men det får jag visa imorgon för Tyris ligger där inne :) Såhär ser det ut med pynt och blommor iaf: 
image description

I vardagsrummet hamnade även den lilla pyntspegeln med fattigmanssliver på. Visste inte riktigt vad jag skulle göra av den så den vilar just nu på lampfoten!
Såhär:
image description

Sist men inte minst, bara nästan. Har köpt ett.. ja vad kallar man det/den. Kakafat typ med kupa. Ja ni kan ju kolla på bilden nedan själv så förstår ni. I den så la jag låtsas vindruvor som är lite "slitna" i stilen, på Boulevard. Nöjd med mina små köp och skulle egentligen ha vikt in tvätt men jag är helt slut. Blir sängen snart.

Såhär ser iaf kakfatet ut som står på köksbordet :)
image description

TACK FÖR MIG!
GODNATT :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0