Lillprutten

Jag och Tyra har badat länge länge.. Hon ville inte gå upp först, men efter en bra stund med frågan så valde hon själv att gå ur och försökte få benet över kanten för att ta sig ur. Hon är verkligen duktigt med sånt, men det kanske dom är i denna åldern? :) vet inte riktigt när sånt brukar komma. Alla är olika självfallet.

Tyra är i pyjamas nu och ska i säng om 30 min ungefär för lite välling och sen sova. Vi har busat som bara den här hemma medan pappan är och ser på fotboll. Vi har haft tjejmys med andra ord :) Tyra har kramat om mig ordentligt idag, hon brukar göra det ibland. Ni vet inte böja sig fram och va go utan verkligen kommit fram och kramat om halsen på mig :)

Hon säger ordet Lampa bättre och bättre nu, ibland iaf ;) Ampa heter det för henne än så länge! Hennes gång blir också bättre och bättre. Hon bara trippar iväg och det är så fantastiskt kul att se :) Gumman blir så stor!! Igår va det bara 3 veckor kvar till det att hon fyller 1år. Ska börja fixa inbjudningarna till hennes kalas! Kommer bli kul :)


Kommentarer
Postat av: Tina

Hon är så galet söt !

2012-06-13 @ 13:49:35
URL: http://jewelleds.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0