Tomt här hemma

Ja just nu är det helt tomt. Tyra sover hos mormorn inatt som ville låna henne och sambon är iväg och köper lite snacks vi ska ha till filmen vi ska se. Blir jag, sambon och en vän till han som ska kika på film. Det passade ju bra att Tyris sover hos sin mormor idah eftersom jag börjar 8.00 imorgon. Kan Tyra sova ut och leka med katterna när hon vaknar :) 

Nu när jag kom hem efter jobbet, slutade ju 20.20, så blev det en härlig dusch och lite skrubb osv. Skulle ha spraya mig lite brun också inför lördag men får göra det imorgon och kanske lite till på fredag. Slutar 16.00 imorgon och fredag så det är fina tider. Och som sagt är jag ju ledig i helgen och det är 2 riktigt bra dagar som väntar då, hoppas jag ;D hehe. 

Nej, ska se om jag ska ta mig någon smörgås eller så innan de blir film här. Inte käkat sedan 12 tiden kom jag på. Filmen vi ska se heter Felon, en ganska gammal film. Någon som sett den? Själv tycker jag den är riktigt bra. Har sett den några gånger men nu va det ett tag sedan så får kan man plocka fram godingarna igen ;) hehe.

Ha en bra kväll alla, fortsätt gärna tipsa om varma och härliga ställen men kan resa till runt jan-mars :) 



Kommentarer
Postat av: Tuvas morsa

Fin du är smulan!

2012-07-26 @ 17:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0