Tabletterna va slut..

Idag va jag in på apoteket på min korta rast (när vi har 1h rast så tar man 25+15) för att köpa huvudvärkstabletter och då även kolla va båda heter för att tipsa er som jag skulle gjort för ett bra tag sedan. Tyvärr fanns inga av dem jag brukar köpa inne så får kolla på det i stan imorgon. Tror ni inte jag fick spänningshuvudvärk nu på kvällen då? Suck... :P Börjar dock gå över och skönt är det. En cola brukar hjälpa ibland, konstigt nog. 

Nu sitter jag iaf placerad i soffan efter en lite längre jobbdag än vanligt och badande med Tyris och Krikke. De satt i badet och jag brevid. Tyra fick på sig sin nya badrock efter badet, som hon fick av sin mormor på hennes födelsedag. Den va lite lång i armarna men inte så konstigt med tanke på storleken, men i övrigt passade den bra tyckte vi :) 

Ska nog se någon film nu och varva ner ordentligt. Skönt ändå att jag börjar 15 imorgon så kan man gå upp i tid och göra något på dagen. Får se om det blir Arvika eller inte eftersom tjejen som haer butiken tycker det är kul att ha stängt lite titt som tätt utan att sätta upp lappar. Hon som har butiken kan ju knappast tycka att det går så bra när hon har den stängd hela tiden.  Nåja, nog om det. Ska leta upp någon film nu och kika på :) Kommer in här senare igen!

Hej hej så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0