Hej igen!

Nu va kon borta. Som Marika kommenterade så har det verkligen blivit sämre sedan de nya verktyget kom. Inte alls kul ju när man ibland är taggad för bloggen så går det inte. Men men, gråt gråt.

Sitter i soffan i underkläderna och flyter snart bort. ...Okej kanske inte, men det är väldigt varmt här hemma. Blev inget mamma idag då hon jobbade så får hjälpa henne någon annan dag. Ist blev det häng hos svärisarna efter jobbet. De hade plockat svamp och snäll som jag är lyfte jag inte ett finger för att hjälpa dem att rensa :P De gjorde det där väldigt bra själv ;) 

Nu på kvällen har vi varit hemma, Krikke har badat med Tyra och jag satte igång en diskmaskin och lagade mat under tiden. Tyra har varit väldigt varm under dagen och det kändes som hon hade feber igen men efter en stund blev hon svalare och nu är hon inte mer varm än vanligt så kan ha varit för att hon härjade runt. Hon är lite snorig nu också och magen går lite upp och ner på henne. Oavsett så är hon pigg, glad och full i bus :) 

Imorgon väntar jobb, 14.00-20.15, då ska ju Tyra sova hos sin mormor så jag ska tvinga ner dom till bergvik så vi kan luncha ihop. Kommer sakna skruttan massvis imorgon kväll när det är sovtime, eftersom hon sover brevid mig (ja, se vad jag skämt bort henne de senaste). Men när hon ändå är hos mormorn så ska jag passa på att greja med lite ansiktsmask, spraya mig lite brun (så jag är brun till på lördag), göra lite peeling osv. Ja, jag ska även städa... boooring. Men måste man så måste man.

Nu gott folk ska jag lägga mig och se på tv, SATC eller SOA innan sängen.
Lite sliten ikväll känner jag. Inlägg om resor dyker upp här imogron! :)
GODNATT!



Åh, kommer ni ihåg den här goa bilden på skruttan?
Hon va så himla nöjd när vi provade åkpåsar i höstas :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0