Familjemys och girls night out.

Gah, seg och slut som människa. Igår efter jobbet hämtade Kristoffer upp mig så åkte vi till hamnen för att käka mat med släkten. Vi hade dragit ihop oss för att fira lite att två kära godingar i släkten/blivande släkting ska gifta sig. Det va god mat, trevligt sällskap och härligt väder. Tack goa ni ♥

Efter käket och massa gos med Tyra blev det iväg till Therese på jobbet för lite utgång med lite H&M tjejer. Vi drog till Koriander där det va sådär, trevligt med tjejerna iaf. Dock blev jag inte långvarig då en kompis ringde så jag gick utanför och mötte henne, skulle gå in igen en blev inte så, så jag drog vidare mot kroggatan och mötte upp Gustan och gänget. Träffade på en gammal kompis så vi satt och tjatade ett bra tag innan det blev dags att gå. Kl hade blivit 01.55 så jag gick in på Ankan och väntade på att Kristoffer skulle sluta så vi kunde åka hem. Tiden gick inte fort så jag gick och mötte lite kompisar under tiden han jobbade klart.

Idag är jag som sagt väldigt slut. Lagar iordning kött och potatisgratäng som jag bara ska håva in. Fy va gott med mat en dag som denna! Saknar Tyris så jag avlider här tror jag :) Visst att man inte är med henne när jag jobbar men annars är hon ju alltid med, blir tomt utan henne. Men men, nu ska jag käka och sen in och sätta in en stol i Krikkes bil som vi köpte av Johanna och Adde. Ta hem vår lilla skrutt, som vi längtar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0