Färg

Då har skallen en ny färg igen. Tröttnade på det röda. Slängde i en mörkbrun men blir säkert åt det svarta hållet nu i början. Vi får se hur de ser ut när jag torkat håret. Just nu sitter kg i handduk så ni får se en bild imorgon hur de blev.

 


Kommentarer
Postat av: fia

jaa, det är verkligen hemskt :(

insåg nu att jag vet vem killen är också, eller alltså jag känner inte honom, han är ju ganska ung, han gick i 7an när jag gick i 9an, jag kallade honom för lillebror, för att han va så liten och söt, stora bruna ögon med jätte tjockt brunt hår, så fick han plats i sitt skåp i skolan, haha, han sa aldrig ett knyst, såå sööt. Men ja, det är hemskt alltså, synd om honom ändå, fast ändå på någo sätt får kan skylla sig själv, man kan ju inte köra så bland folk, väldigt idiotiskt :( kunde ju varit vem som helst som gått där.

2012-01-27 @ 09:54:17
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Janika

Gick inte att kommentera det andra inlägget. Jag tycker att tatueringar är skitsnyggt och jag är då fan ingen hillbilly! Haha vilket nötskal som skrev den kommentaren :P

2012-01-27 @ 11:39:00
URL: http://mumintrollska.spotlife.se
Postat av: Emma

Hahaha. Jaa. Sluta tatuera dig NU!!! Jisses. Det finns verkligen folk till allt. :D Jag kommer aaaldrig sluta tatuera mig. Finns alltid nått ställe att bättra på eller så. :)

2012-01-27 @ 12:19:14
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: SÄÄSSYY

ditt inlägg om den skrattretande kommentaren gick inte att kommentera så jag gör det i detta inlägg istället :) men vilken kommentar, man väljer ju själv hur mkt tatueringar man vill ha. stå på dig tjejen :)

kram

2012-01-27 @ 15:52:04
URL: http://ssuussaannaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0