e.l.f

 

Jag har hört många prata om det där sminket i märket Elf. Billigt som satan och ska tydligen va väldigt bra. Så igår shoppade jag loss och beställde 13 produkter i märket för dryga 400 kr. Förstår ni.. TRETTON produkter för nästan ingenting. Tänk vad likvärdigt smink hade kostat i butik! Har hittat fler saker där som jag vill beställa men vill få hem detta först och se vad jag tycker om det först. Är lite fler skuggor och borstar jag vill ta hem. Kanske till och med något läppstift.

Har sparat bilder från sidan på lite av det jag beställt, just så ni får se lite. Ska bli himla kul att öppna det paketet och se allt som ligger där i och framförallt prova sminket. Kan skriva lite om varje produkt när jag testat dem.

Har någon av er testat det?
Om ja: Vad tyckte ni om det?

 


Psst.. Visar er mitt nya plagg från jc imorgon.

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag beställde smink från Elf förra veckan och väntar med spänning på att få hem dem! Har inte testat deras smink tidigare.

2012-01-30 @ 10:04:09
Postat av: Veronica

Har köpt från elf flera gånger. För det priset så är det faktiskt riktigt bra grejer! Nagellacken, läppstiften och puder ögonskuggorna är riktigt bra. Skriv upp dig så att du får deras nyhetsbrev också, för där brukar man få rabattkoder som är riktigt grymma! :)

2012-02-01 @ 17:21:25
Postat av: Johanna

Vart kan man beställa detta ? :)

2012-02-01 @ 20:33:32
Postat av: Jessica

Sjukt bra och prisvärt! Beställde penslar sist och dom är riktigt bra. Älskar ögonskuggorna i duo och nagellacken är grymma :)

2012-02-02 @ 02:43:00
URL: http://ohjess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0