Bio & tät näsa

Idag har Tyra fått vara utan mamma och bara med pappan, ja en stund iaf. Jag och min mamma va iväg på bio förut. Vi såg filmen The girl with the dragon tattoo, den engelska versionen av första filmen i svenska Milleniumtrilogin - Män som hatar kvinnor. Många har sagt att den engelska versionen är bättre än den svenska. Jag vet inte om jag är beredd på att hålla med men jag tycker båda filmerna är jäkligt bra! Noomi har verkligen fått en tjej att slåss med. "Nya" Lisbeth va helt fantastisk i sin roll. Jag älskade hennes sätt att ta sig an rollen, jag älskade henne och karaktären Mikael's relation tillsammans. Den är mer levande här än i den svenska Tycker ja, även om det kanske visas lite mer av det i den svenska. Män som hatar kvinnor har ett lite större plus än The girl with the dragon tatto då MSHK visar mer detaljer än THETDT. Men en sak är säker, jag ser verkligen fram emot nästa film - The girl who played with fire, som kommer någon gång under 2013 (kommer ej ihåg dat.)

När jag kom hem satt min lilla plutt i gåstolen och lekte med krikke. De hade varit till farmorn och farfarn ett tag och sedan åkt hem och hoppat i pyjamas och lekt lite. Tyra verkade inte ha saknat mig alls.. :O haha nejdå men hon har varit så mammig de senaste dagarna att det nästan va jobbigt att lämna henne förut då mina tankar bara snurrade runt "tänk om hon blir ledsen när jag inte är med" men hon hade inte varit ledsen alls tydligen, så det är ju bra så. Men de blev massa puss och kramar när jag kom hem, jag hade ju saknat henne iaf :D

Nu sover pluttan och jag funderar på att sätta på en film och äta lite glass, ta lite nässpray så jag kan andas lite. Min täta näsa kom som ett brev på posten, inte välkommet men de försvinner väl snart. På tal om post så hoppas jag att mina skor och mitt linne kommer imorgon så jag får hämta ut de. Vill gärna prova skorna och se om de är något för mig, hoppas så att de ska kännas bra för jag tycker de är så jäkla snygga!!

Men film och glass nu :) Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0