Slut.. lite rörigt inlägg kanske?

Känner mig något slapp just nu. Sitter i soffan och smygkikar på Ghost ship, "läbbit" ;) Smulisen ligger i vår säng och sover. Sjukling får tydligen sova brevid mamma och pappa, om inte pappa väljer att sova i svala soffan och slippa grissvettas med oss två ;) Okej nu tog jag i, så varmt är det inte men han gillar när han kan röra sig lite mer. Menar vi har ju så bred soffa.. not :P Nåja, hans val och jag njuter oavsett - eftersom jag hur som har sällskap!
,
Idag har vi bara varit  hemma. Jag var ute en kortis förut till affären men sedan har jag också bara varit hemma. Lekt och underhållt Tyra så mycket som möjligt och även städat lite. Tog tag i att rengöra lite i köket och kände mig väldigt nöjd när jag va "klar". Jag som hatar att städa borde städa oftare egentligen just eftersom man får en så härlig känsla i kroppen. Mycket bättre än den ångest man har över att se saker ligga huller om buller. Ja, från och med nu får jag allt ta och bli lite mer städtant av mig, det gör mig gott! Ska fortsätta imorgon och även sätta min kära karl i arbete också, om han inte ska få sitta med Tyris så får jag städa på som attans! Ah, låter som en plan!
,
Jag lovade ju förresten att jag skulle ta kort på det jag fick från e.l.f som hade hamnat lite efter. Kan visa er imorgon, fick ju med en liten goodie bag denna gången också som jag tänkte visa er. Ska ta och skriva ett litet inlägg starx här om någon/några produkter som kommer upp inom kort, sen blir det sängen!
,
Godnatt alla fina läsare!

image description
.
Saknar mitt långa hår lite, samtidigt som jag är sugen
på att klippa av det lite lite mer. Hmm..

Kommentarer
Postat av: Sanna

men du har väl väldigt långt hår ? =)

2012-02-13 @ 13:56:34
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Sandra

Vill tipsa om min tävling där man kan vinna hårextensions till ett värde av 1925 kr! :)



http://www.sandraasp.com/2012/02/tavling-vinn-extensions-fran-euro-so-cap/

2012-02-14 @ 21:20:10
URL: http://www.sandraasp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0