Sent inlägg

Sitter och kollar på tv.. eller nej det gör jag inte för jag insåg precis att jag har ingen aning om vad jag kollar på. Något på 1:an?.. hmm ah nej jag kollar då inte på tv. Men jag har beställt lite presenter till Levi, min bästa väns son som fyller 1 år den 7:e mars.. Herregud vart har tiden tagit vägen? Helt sinnes ju. Nåja, han blir 1 vare sig vi vill eller inte så det va ju lika bra att klicka hem lite saker ;) Dock ska jag köpa en sak till tror ja innan jag är klar. Han måste ju få lite kul.
.
Annars idag har jag varit hemma hos mamma mesta delen av dagen. Hon har ju varit snäll och varit här och lekt med Tyra så vi har fått vila när vi varit sjuka och även skämt bort oss med bra yoghurt, mat osv. Eftersom jag är en så snäll dotter så va det ju bara för mig att åka in till stan idag när hon kände sig krasslig. Klart jag gör det :) Kom in och mamma la sig och sov en stund så jag och Tyra tog en promenad på ca 1 tim och 40 min. Tänkte att Tyra kanske ville sova lite men till en början va hon ett roligt sällskap som satt och skrattade och va så glad så. Värmer i hjärtat på en när hon skrattar och klappar händerna. Tänk att en så lten sak som att klappa händerna kan få en så stolt? Ah det är vad jag är över min lilla prinsessa. Vi gick iaf till en affär längre bort från mamma och köpte lite bra yoghurt och dryck till henne, köpte även jodgubbar till mig som smakade.. noll typ.
.
Vi fortsatte sedan vår resa mot Barnens hus. Där har de fått in den bilbarnstolen igen (va slut ett tag) vi köpt för några veckor sedan. Samma pris såklart, men de har ett erbjudande nu på att för varje 500kr man handlar för får man 100kr i presentkort. Iaf som medlem? Nåja, min fråga till er då är, tror ni jag har rätt att länma tillbaka bilstolen jag köpte på babyproffsen för snart 3 veckor sedan? Påsen den säljs i är ju inte öppnad eftersom vi inte börjat använda nya stolen ännu. Står inget på kvittot eller deras hemsida om hur lång tid man har på sig, står bara att man ska fråga i butik. Men har man inte enligt lag 30 dagars ångerrätt med rätt att få tillbaka pengar och inte tillgodokvitto, eller har jag fel?
.
(UPDATE: Läste att det inte finns lag på ångerrätt om man handlar i butik så jag får väl sätta charmen till och hoppas på det bästa!)
.
Nej, nu ska jag kolla på Elsas värld och se vad kära Ellen gör för skoj med sin roll idag och efter det blir det sängen och sova. Krikke jobbar så får trängas med Tyra i sängen. Tro mig det är att trängas, hon vrider och vänder på sig så hon har sina ben i min rygg och när hon vaknar så sparkar hon igång min morgon :P Antingen det eller så har hon vänt sig när hon vaknat så hon är med huvudet mot mig, på mage, får en go puss på kinden och världens leende, ja visst är det härligt att ha en bebis :) Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Finns visst ångerrätt, läs i konsumentköplagen. Lycka till!

2012-02-25 @ 10:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0