Nytt i hemmet!

Jag har tagit kort på det jag dolade med igår. Tänkte att ni får se allt här ist för att jag ska dela upp det. Enda som inte är på plats är ju kuddarna i soffan men de får ni se när de kommer. Ska även försöka lägga bort lite filtar då och enbart ha 1-2 st i soffan och resten i en låda i "byrån" som står brevid.
.
Tyvärr gör inte bilderna det nya rättvist. Använde min mobil att fota med då kamerans batteri ligger på laddning. Har fotat Tyra massa med systemkameran men ej lagt in bilderna på datorn ännu. Lite smakprover av det kommer upp någon annan dag. Men tillbaka till mitt lilla pynt i hemmet. Såhär ser det ut för tillfället. Lär väl ändra/ sätta dit mer lite då och då :P
.
Vardagsrumsfönstret, enkelt. Bara ställt dit en till kruka med blomma
och flyttat "BABY" ramen till ett annat ställe.
,
Fotobord, tagit bort ljusfat, väggordet Kärlek och en tavla och ist ställt dit 5 kort på Tyra, mig och älsk samt ett kort på mig från bulgarien 08 när vi var och kikade på gamla häftiga bygnader. Gillar mitt fotobord!
,
Vardagsrumsbordet, ut med det svarta gamla och slitna och in med det runda enkla men jäkligt snygga.
,
,
Ljuslyktorna, står på vardagsrumsbordet. 1 rosa och 2 vita - fattigmanssilver på insidan.
,
BABY ramen, ställt den på ett annat ställe i vardagsrummet. Bakom står ett ljusfat med ljus.
,
Blomma och ljuslykta. Det blomman står i är skålen jag pratade om igår. Den kom med ett lock, i fattigmanssilver. Dock passade blomman så bra i den så locket fick hoppa på en kruka i köket ist. (Se bild längre ner)
,
Kruka med lock. Locket passade på bra och med metall detaljer på ljuslyktorna som har lyktor i fattigmanssilver så passade ju det locket på bra och att stå där. Vad jag ska göra exakt med detta vet jag inte men det får vara såhär just nu.
Som sagt, dåliga bilder så detaljer syns inte så bra. Ni får säkert se bättre kort någon annan gång frampå här kan jag tänka mig. Nu väntar jag med spänning på de beställda kuddarna. Kul att få in lite nytt här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0