Godmorgon

Ligger i sängen och kollar på tv med Tyra. Va Unga mödrar på tvn förut och bl.a så handlar det om ett par som precis fått barn men socialen har gjort en bedömning på dem att de inte är passande som föräldrar. Så när dottern var 4 timmar gammal hämtade de deras dotter. Tycker det är grymt att rycka bebisen så tidigt. Ett dygn tillsammans med sjukhuspersonal hade väl inte varit så farligt? Hade aldrig klarat att någon kommit och tagit Tyra ifrån oss, usch!

Annars ligger det en trött och tjurig lite sak bredvid mig här och sparkar på mig för fullt. Vissa sparkar får hon in riktigt bra :O aj aj.. Men så är de! Kan tänka mig att hon lägger igen snart och sover middag. Tyra börjar vakna allt mer tidigt på morgonen nu men ändå inte somnar tidigare på kvällarna? Nåja, det kommer väl :)

Nu somnade Tyra, ska snosa lite och sedan gå upp. TTYL


Kommentarer
Postat av: Frida

Tack så mycket :)

Ja kan tänka mig att man säkert saknar magen lite sen när den är borta, alla sparkar osv. Ni är inte sugna på en till bebis då?



Ja förvaringslådor kan man nog inte få för mycket av i barnrum ;) men de kommer ju säkert vara endel leksaker framme :)

2012-02-24 @ 12:47:55
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: Frida

Våran bebis är beräknad till den 26/4 så två månader kvar nu.

Hoppas tiden går snabbt, längtar så och nu är snart allt förberett och klart.

Ja två till fyra år imellan är nog lagomt. Då kan de ju ha lite mer glädje av varandra än när de hinner gå för många år :)

2012-02-24 @ 19:10:09
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0