En vana

Börjar bli en vana nu att jag bloggar från sängen. Huvudet är fullt i andra tankar som gör att jag liksom glömmer bort bloggandet för tillfället. Kul att se att endel av er hänger kvar ändå. Det är ju inte bara enbart för mig själv som jag skriver här, även för er ju.

Har iaf en Tyra sovandes mot min kind just nu. Hon kryper alltid tätt intill nu mer. Godingen börjar bli så stor tycker jag. Hittade ett par strumpbyxor hon använde för exakt 1 år sedan.. Eller exakt 1 år och 9 dagar.. Det va på hennes tremånning Sebastian's dop. Tyra va 5 månader och 9 dagar, satt första gången själv på hårt underlag. Hon satt tidigare i sängen och så men känns inte som att det gills för en säng ger säkert ett visst stöd det också :) Strumpbyxorna iaf fick ett sånt minne med sig. Har kort på henne från dagen där, så otroligt söt min lilla tjej! (ska se om jag hittar det i telen så ni kan få se). Tiden går så fort..

På tal om fort så fyller min kusin (Sebastians mamma) 26 år idag (19e)! Grattis grattis till henne :) Snart är det även min tur att bli äldre, hela 25 år blir jag den 15e januari. Önskelista (den korta versionen utan alla överdrivna önske-saker) : En klocka (Marc by Jacobs), en väska (Märke okänt ?? Don't remember), presentkort på Ikea, en spegel, pengar, en lott med miljonvinst.. Ja men lite sådär ni vet ;) hehe! Får se vad det blir! Nu vet jag iaf att det blir natten. Jobb 11-19 imorgon, ist för 14.00-21.15, tackar jag för.

Vet ni va det roliga är, det va ju inte alls de strumpbyxorna som jag fått för mig. Tyckte storleken va lite stor, men jaha.. Någon gång har hon haft de jag tänkte på som gör att jag kommer ihåg dem så väl.. Nåja, här är bilden isf från samma dag, 2011.12.10.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0