Svar svar svar

har du skrivit om förlovningen? Har missat den isf och skulle vilja läsa om den. Har läst din blogg varje dag i över ett år. Så mysig! Du verkar va en toppen mamma. Fortsätt göra ett grymt bra jobb med lilla Tyra, du är grym! ;)
KRAM
Jannica om Jeans:
Snygga skor! vart är dom ifrån?
Anonym om In Flames:
jag undrar, hur länge har du och krikke varit tillsammans? har ni någongång tröttnat på varandra? och hur är det mellan er nu? :)
eva om På jobbet:
Var är din skinnjacka köpt?:)
Har du skrivit om förlovningen? Har missat den isf och skulle vilja läsa om den. Har läst din blogg varje dag i över ett år. Så mysig! Du verkar va en toppen mamma. Fortsätt göra ett grymt bra jobb med lilla Tyra, du är grym! ;)
KRAM
.
Svar: Först, TACK så mycket för kommentaren. Det värmer! Jag tror att jag ska ha skrivit om förlovningen men vet inte om jag skrivit om exakta detaljer. Får nästan kika lite på det!
-
Snygga skor! vart är dom ifrån?
.
Svar: De är från skopunkten, 199:- KÖP!
(Tygskorna ni vet)
-
Jag undrar, hur länge har du och krikke varit tillsammans? har ni någongång tröttnat på varandra? och hur är det mellan er nu? :)
.
Svar: Vi har varit tillsammans till och från sedan sommaren 05, 18 augusti för att vara exakt. Det har varit slut några gånger och andra människor har funnits i våra liv men vi hittade hela tiden tillbaka till varandra. Antar att vi växt upp mer nu och har varit tillsammans utan direkta avbrott sedan sommaren 2009. Haha ja, vi har tröttnat på varandra men det tar inte slut som de kunde göra förr bara för att man är nere i en tråkig vardag som ingen av oss gillar :) Vi håller ihop och kör vårt, lever vårt liv och mår bra. Idag är vi glada över varandra och Tyra. Alla dagar är väl inte strålande sol, men även moln måste ju finnas för att man ska kunna uppskatta det fins vädret, "så att säga" :P Och tack för det.. tror inte jag skulle klara av ett förhållande med enbart smörande. Lite kämpande och sådant vill man ju ha sålänge det ligger på en nivå som inte skadar. Hur som så älskar jag min Kristoffer :)
-
Var är din skinnjacka köpt?:)
.
Svar: Min skinnjacka är beställd på.. hmm.. Kommer ärligt inte ihåg vart den är beställd men det är iaf en Jofama by Kenza jacka. Va väl den första eller bland de första jackorna Kenza designade. En lite tjockare skinnjacka som passar perfekt till vårväder :)
.
image description
.
image description
.

Kommentarer
Postat av: fia

så jevla snyyygg linda!

haha jag gjorde samma sak som du skrev förut till mig.



Cornelia bara skrek i förrgår natt, asså inget fick henne att sluta. jag ba men gud vad ska jag göra, ska jag skriva till linda?! haha. Hon har ju typ aldrig varit sjuk förut så jag fick ju paanik

2012-04-17 @ 10:56:52
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0