Kvällen och film

Sitter i soffan och bara degar. Ätit lite mat såhär på senkvällen och bara slappat med min bästa K. Idag har jag, krikke och Tyra umgåtts heeela dagen, mysigt tycker jag. Oftast har vi väldigt kul ihop med vår sjuka humor :P Vi tog oss en sväng till stan och mamma där vi fick lite påskägg, så go. Jag och krikke fick ett varsitt med godis i. Mitt är så himla fint, ska visa er imorgon tänkte jag. Tyra fick ett stort med massa fina kläder i, de får ni också se imorgon.
-
Vi åkte sedan hem till Tyra's farmor och farfar som också hade ett påskägg till Tyris. I det låg det en fin och go pyjamas, lite fruktgott och en jättebra haklapp i typ silikon, haha nej men typ. Gummi och mjuk, hur bra som helst! Ni får även se det imorgon. Tyris ligger i nya pyjamasen nu och sover, jätteskönt med 2 delade pyjamaser ibland tycker jag eftersom Tyra är så varm av sig. Ibland sover hon bättre utan och då är det lätt att bara dra av byxorna och hon tycker genast att de blir svalare. Men jag gillar hela också, tycker både och är väldigt gulligt när de är så små :)
-
Nej, har lite ångest att jag inte fixat upp mitt påskris ännu men imorgon, då ska det upp. Så får det stå ett tag sen. Tycker det är väldigt fint med lite ris och fjädrar såhär på påsk. I år blir det inget mer pynt än så. Får se om de blirmer när Tyra blir större. Blir iaf att påskpyssla lite och så då. Kul :) Men nej, nu ska jag mysa med min gubbe innan de blir sängen. Upp imorgon och iväg på påskparaden med nära och kära :)
-
Tusen tusen tack bästa mormorn, farmorn och farfarn som skämt bort Tyra idag med fina saker! ♥
.
image description

Kommentarer
Postat av: mormor Chris

kul att du gillade kläderna älskar att skämma bort Tyra <3 ja även dig i bland <3<3<3

2012-04-07 @ 00:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0