Home sweet home

Kom hem för en stund sedan och har lagt Tyra så hon sover nu. Varit en sväng på jobbet och hjälpt till så blev lite sent där ifrån för Tyras del. Inte ens trasdockorna kunde hålla henne vaken i bilen på vägen hem :) tröttfisen va så duktig på jobbet, så snäll och go! Hon är verkligen kramig av sig ibland och kan säga att jag njuter, bästa som finns hon :) Och Kristoffer såklart!

Annars idag fick vi ju paraden som ni såg och drog därefter till mormor på lite mat. Krikke kom också bort och fick sig lite mat :) Min kusin och hans tjej va på besök så det va kul. Inte ofta man träffar dom eftersom de bor i Sthlm. Drog till jobbet (Nöjes) efteråt och hjälpte dem att få iordning allt och att se så allt stämde. De gjorde de! De är jättegoa människor ja jobbar med där verkligen!

Nu är det Pirates Of The Caribbean på 5an och Harry Potter på 4an... Ångest, vilken ska man se? Älska Johnny Depp och Pirates och älskar Harry Potter-filmerna.. Hmm. Zappa mellan, typ :p Kollar ni på någon av dem? Ja ska kika nu iaf. Ska se om jag hinner visa er kläderna Tyris fick i sina påskägg sen. Nu måste ja bara få andas lite :) TTYL


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0