Till ".."

jag tror du missuppfattat endel va? Hur Jag uttrycker mig?? Din kommentar lyder "Ha ha ! För det första det BVC säger bör väl stämma till en viss gräns. Va fan dom är ju utbildade ! För det andra så bara för ditt barn inte har några svårigheter så betyder det inte att alla barn är så. För det tredje man hade väl inte sagt något om inget hade hänt ? Jag kan hålla med att BVC kan överdriva men så som du uttalar dig är bara skumt.. För du känner ditt barn och ingen annans ?" Jag vill då ställa en motfråga, läste du ens igenom ordentligt och såg att det var en kommentar från en läsare? Tyckte den va så brutalt ärlig och rolig så jag publicerade den. Frågan är ju då varför du kommer med en sådan kommentar mot mig då, då tycker ju jag personligen att det är du som uttrycker dig skumt :s och JA, Tyra får se på tv eller film ibland för hon tycker om det. Ibland tittar hon när hon sitter i mitt knä även om det då inte är menat att hon ska titta, men hon ser det väl intressant för det är färger och det rör sig. Tycker du så att kg ska tvinga huvudet åt andra håller? Vad är då mest elakt mot barnet?? Tycker du uttryckte dig lite klantigt och sen får du tänka på att BVC säger olika om olika saker. Har du barn (vilket jag hoppas eftesom du la näsan i blöt) så borde du också vet de. Ja kan tycka att man kan ta lite med en nypa salt och annat ska man lyssna på. Hon som vi går till på BVC säger att bara för att hon säger en sak så behöver vi inte rätta oss efter det för vi känner Tyra bäst, det är hennes ord! Nästa gång kan du väl va snäll och läsa ordentligt innan du hoppar på fel person med svorord osv ? Tack och hej.


Kommentarer
Postat av: Sanna

ja jag är riktigt sugen på att få håret fixat, men vet inte riktigt vad jag vill göra dock

2011-09-08 @ 10:40:50
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Iven bf 3 okt<3

Jösses vilket pucko ^^

2011-09-08 @ 15:46:36
URL: http://iven.blogg.se/
Postat av: fia

äh sicken tönt!! folk vill bara ha något att göra, förmodligen har vissa ett väääääädigt tråkigt liv.



ALLA BVC tanter säger olika saker, för de har olika uppfattningar på allt. Min kanske säger att fia, du ska inte ha libero till cornelia för dom läcker, medans din barnmorska säger att libero är den bästa blöjan ;) alla säger olika!!!

2011-09-08 @ 16:01:49
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: frida

Men jisses va endel ska lipa då haha!!

Tror dom flesta barn får kolla lite på tv/dator nu förtiden.. de e ganska svårt att undvika i dagens teknik värld !! haha

2011-09-08 @ 23:38:25
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Louise -Lokes mamma

Hahaha helt garanterat en tjej som la den kommentaren.. Suck asså. Tänk om folk kunde låta bli och bry sig så mycke om andras liv! Min son älskar att titta på tv, han tittar gärna även när han springer runt i sin gåstol... Men ja kanske bara borde låta han vara i sitt rum för där finns ingen tv... Eller så kanske jag ska skynda mig o stänga av så fort jag ser att han tittar HAHA. Jösses folk verkar fortfarande tro på att man får fyrkantiga ögon av tv.... Ha en fin kväll!

2011-09-11 @ 23:00:25
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0