Tät i näsan!

Tyra är tät i näsan, igen! Lilla  pluttan är väl inget stort fan av näsdroppar men de går bra att ta dem ibland utan ledsamheter, hehe. Det är skönt att de hjälper iaf!

Inatt vaknade jag upp med spänningshuvudvärk som hette duga alltså. Jag kände mig steget nära döden där ett tag :P Fy fan va det tog tag. Har fortfarande ont i nacken men det är iaf bättre nu! Min kära mor fick komma till undsättning i morse och ta Tyra så jag fick sova av mig det. Hade så ont så jag spydde inatt. Usch för denna jäkla huvudvärk!

Verkar som att Tyra har en dålig dag hon också för hon är ganska ledsen av sig idag. Lilla gumman! Inte lätt att vara liten. Men det blir väl en sväng till stan sen så hon kan sova i bilen. Ska duscha och göra mig iordning nu så vi hörs senare :) Ha en bra dag!


Tyra, 1 dag gammal och första dagen hemma :)


Kommentarer
Postat av: Cecilia Kristiansson

Hej Linda!

Vilken bra och inspirerande blogg du har, tack för det! Har läst den i ungefär 2 veckor nu och kikat tillbaka några månader för att läsa inlägg, himla roligt att du fått en dotter och att du är en så fin och go mamma! Jag läser en del mamma-bloggar och du ligger nu på listan över mina favoriter här till vänster :) Lilla Ellen på 4 år här hemma väntar förgäves på sin lillasyster och jag läser mamma-bloggar för fullt, även om tiden går snabbt när dom är små så känns det verkligen att det var ett tag sen man hade en så liten på bröstet. När Ellen kom till världen så fick det bli ett akut kejsarsnitt så fort ambulansen kommit fram till förlossningen. Den här gången räknar vi med en vanlig förlossning. Förstår om det är svårt att välja ut något specifikt, men har du någonting som jag eller min pojkvän kan tänka extra på/vara beredda på?



Tack för en superbra blogg Linda, du är toppen!Ellen har pekat på skärmen och sagt att hon vill ha samma hår som dig!

Kram från Cecilia i Stockholm

2011-09-19 @ 20:07:36
Postat av: Tina Sandberg

mysis bäbisen nummer 1 :D

2011-09-19 @ 20:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0