Svar på frågor och kommentarer!

Malin -mamma till 2 tjejer =) om Idag är vi snygga i jeans!: ´
.
Hej , skitsnygga jeans :) de är köpta på pojkavdelningen i kappahl va ? hade oxå tankar o köpa de till min dotter på 6 mån :) men tvekade lite men nu när jag ser din sessa med dom blir jag sugen igen :P haha .. din dotter e jättefin o du är en underbar mamma !


Svar: Yes de är köpta där! Min kusin hade sådan till sin son och då föll jag direkt. Jag tycker det är skitsnygga på Tyra också. Bryr mig inte ett dugg att de är från pojkavdelningen eftersom det bara är ett par jeans :) Iväg och kika med dig vet ja :D Jag ska köpa ett par till till Tyra i större storlek för jag gilla dem så mycket :) Tusen tack snälla du, det värmer att höra :)
Kram kram!


Amela om Min säng är..:

Hej!

Jag sökte på "arabiska tatueringar i nacken" och då kom ditt kort upp! Som är riktigt snyggt, för del delen! Jag ska också tatuera in något i nacken, så jag spanar efter någon fin text eller ord.. Vad betyder det du har? :)

Svar: Hej! Jaså gjorde den? :) Va kul! Det står "Love aech day, you'll never know when it's your last" :)


Kommentarer
Postat av: Malin -mamma till 2 tjejer =)

Jag säger exakt som du , man ska inte behöva bry sig om de är köpta på pojkavdelningen :) det är ju som sagt bara ett par jeans =) ! Kram <3 !

2011-09-18 @ 16:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0