Tänder eller bara en period?

Mycket dregel, gnager med tandköttet och är extremt gnällig och ledsen.. Detta har pågått i några dagar nu (gnagandet i någon vecka). Tecken på tänder eller är hon bara inne i en fas med gnäll och skrik? Skrik som verkligen skär i mammahjärtat. Jag fick 2 tänder när jag va 3 månader, men kan de få så tidigt som 2 månader? Har iofs hört barn som fötts med tänder. Roligt att amma då om ungen kommer på att gnaga, ajaj!


Kommentarer
Postat av: Christina - Blivande Mamma

Låter som det är tänderna som spökar för henne. Finns en slags salva du kan använda som du smörjer på tandköttet. Tror det finns på apoteket men är inte helt säker, men så finns ju också bitring du kan använda =)

2011-09-11 @ 20:02:40
URL: http://unbreakable.bloggplatsen.se
Postat av: fia

haha ja det är sjuuuukt! men jag förstår inte vart de kom ifrån, för jag vägde typ.. 3300 och johan 2700!! så jag var ju beredd på en liten tjej.. nooooot!:p

2011-09-11 @ 21:15:14
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Evelina-Mamma till Leia & Lilla N i magen♥



Låter som tänderna, låter dock tidigt. Men som sagt testa salva och sen att massera hennes tandkött =) och på tal om födas med tänder, drömde att för några dagar sen. Att min bebis i magen föddes med tänder, snacka om att ja nu skrämt upp mig själv. Tänk om hon kommer ut nu med värsta gaddarna...!

2011-09-12 @ 20:57:37
URL: http://ohhmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0