Linda-tid

Tyra sover och har gjort sen innan 20.00 tiden. Hon vaknade upp snabbt förut och ville ha mat men somnade om snabbt igen. Nu rör hon på sig men vaknar inte upp. Så jag tror nog att jag kommer få gå upp mitt i natten för att ge henne mat och att Tyra sen tar morgonen väldigt tidigt imorgon. Hör vi ett wiiihoo? Nej, det gör vi faktikst inte! :P Jag är en nattuggla och jäkligt morgontrött. Visst jag piggnar till ganska snabbt om jag inte är totalt förstörd men ändå :P Får se hur hennes natt kommer se ut nu när hon somnat så tidigt!


Mammas goding!


Annars sitter jag i soffan och kollar på Ghost Whisperer och mumsar på en liten chokladbit :) Har verkligen fått lite Linda-tid ikväll men inte gjort så mycket mer nyttigt än att betala en räkning och fixat matlåda åt min kära man. Kan va ganska skönt att få göra absolut ingenting när hon sover. Det är mer arbete med ett barn än man tror :P

Imorgon ska vi nog va hemma mest, kanske ta en promenad om vädret tillåter. Hade iaf tänkt att damma lite här hemma när Tyra sover. Kanske ska dra hit Jossan och Levi på en promenad? Ska lägga upp förslaget till henne så får vi väl se hur det blir! Men nu ska jag fortsätta kika på tv sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova. Se om man hinner få några timmars sömn iaf innan Tyra vaknar upp igen!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jag följer gärna med på promenad imorgon! Om ni och framförallt vädret tillåter vill säga :-)

2011-09-14 @ 00:40:26
Postat av: jessica

vilken söt barn du har :) <3

2011-09-16 @ 15:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0