Kläder till Tyris

Kommer visa lite av allt det som är nytt till Tyra. Har köpt och fått massa fint :) Skulle ha tagit kort på en tröja/klänning hon fått av sin farmor och farfar med mimmi på som är uuuur söt, jag älskar den! Men jag kan ta kort på Tyra i den nästa gång hon har den på sig, vilket lär bli snart! Kan säga att hennes garderob är PROPPAD med kläder. Det jag köper är kläder hon behöver eller som jag bara råkar bli kär i :P Stumpan skulle behöva en jacka som hon kan ha innan det är dags för overall. Jag hittade en tuff på H&M men finns ju inte någon i storlek 62. Dåligt! När vi ändå pratar om storlekar kan jag säga att Tyra använder fortfarande 56 men vi har börjat gå lite smått på 62 nu, förutom pyjamaser som vi använt sen ett tag tillbaka. Fattar inte att de är så små? :P Nåja, Vissa bodys i strl 56 börjar bli för små men en hel del passar bra än. Men jag misstänker att vi är helt på 62 inom några veckor, även på byxorna. Känslosamt att plocka undan kläder ju, hon växer så fort pluttan :)

Till kläderna på bild..


En tröja jag hittade på H&M, jättefin tycker jag och en tröja behöver hon. Bra köp!




Ett nytt set i Newbie med spetskant, hur mjuk och skön som helst!
Även där en tröja med, super. Bra köp!




I helgen när vi firade svärfar som fyllt år så va det massa släktingar där till Kristoffer och ja även till Tyra! Hon fick paket av Tyras farmor's kusins föräldrar (om jag inte tar fel nu), detta låg i! Hur goa kläder som helst :) Så roligt att de matchade. Jag gillar det verkligen för jag tycker det är snyggt när det är ganska stilrent.. och randigt ;)


Fick även en jättejättefin stickad tröja av Krikke's mormor till Tyra. Glömde ta kort på den men ni kan få se den längre fram. Hon kan inte ha den ännu då den är för stor men gud så söt den va :) Men nu ska jag kika vidare på de jag har att bjuda på så får vi se, kommer nog upp mer om vad som är nytt här imorgon. Får ju inte bränna av allt på en gång :P

Nu ska jag kika på Transporter 2 som är på 6:an, bra film!
Hörs sen!


Kommentarer
Postat av: Sanna

ska ni ha dopet i någon kyrka eller blir det någon annanstans =)



ja glitter förhöjer verkligen livskvaliten ;)

2011-09-20 @ 22:24:07
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Anonym

Tänkte köpa en tröja eller nåt till henne om jag ser josefine nån dag tänkte jag je den till henne så kan du få den någon dag när du ser josefine ;)

2011-09-21 @ 18:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0