Hemma igen!

Nu är vi hemma efter en tur i stan där det bjöds på mat, lite titt på skor då Johanna skulle ha nya och lite mat till en tokig Tyra. Bra att hon säger till ordentligt när hon vill något ;) Hon har börjat gnälla en hel del när hon inte tycker något är tillräckligt roligt eller om det är något hon tycker är fel. I många fall är det bra och vissa känner man bara ORK, haha. Ja menar, när hon bara gnäller för att hon inte har annat för sig så blir man lite trött på det ist. Då är det ju mycket roligare när hon pratar ist ;)

Efter den korta turen på stan (jag va en timme sen ner då jag låg något efter än planerat :P) så blev det till Barnens hus med Josefin och Levi. Jossan shoppade lite till Levi och jag kikade på en vagn jag vill ha till Tyra. Ångrar lite att man inte kollade på en sån där "ful" lite nyare modell från början :P Men den vi har kommer va grym nu på vintern med hjulen för på de nya är det ju de där små där fram (kanske inte på alla?) och de är ju jättehärliga att styra med men om det blir ett redigt snöväder till vintern så kanske de stora är skönare att gå med i snön! Även Johanna som har sådan på Elliots vagn har sagt att det är lite knövligt ibland när det är mycket snö. Men både och funkar nog bra lite beroende på! Smaksak det där. Men jag blev iaf sugen på en vagn idag som det dessutom va Rea på, dock kan jag nog glömma bort den. Synd :P haha!

Men nu är vi iaf hemma och jag ska väl snart kika lite på vad jag kan laga i ordning för mat. Vet inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag väl på :P Ska kika lite på bilar också bannimej. Kikade lite igår men hittar ingen bra till de pris jag vill ge. Om man kunde vinna lite pengar och gå och ta ut en ny, det vore något ist!

Vi hörs senare igen! Tjolahopp.



Gillar verkligen det där linnet ;) hehe


Kommentarer
Postat av: Linn

Hejsan, ville bara säga att du är sjukt vacker och att jag verkligen gillar din blogg! :) Ditt hår är helt amazing :o

Och förresten, du va störtsnygg när du hade piercing i överläppen och underläppen! :)



Kram/ Linn :)

2011-09-13 @ 20:55:57
URL: http://linntornqvistblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0