Under täcket!

Ordagrant under täcket :p mobilen lyser upp rummet så mycket så ibland kryper jag under täcket och bloggar, spela spel eller vad jag nu gör.. Varmt, jo :p

Så idag då gjorde jag Våfflor till lunch efter att jag och älsk kom hem från vårdcentralen. Med en överansträngd muskel som aldrig får vila så ska han va hemma några dagar från praktiken. Tråkigt för mannen som vill greja och lära sig men mysigt för mig och Tyra som får ha pappan hemma ;) Efter lunchen iaf så åkte jag, Tyra och mamma till stan för att kika på lite saker. Blev doppresent till Tyra från mormorn och även paket till krikke som fyller år snart. Dock har han redan beställt det han fick så de blir att lämna tillbaka och hitta på något annat!

Imorgon måste jag sätta mig med planeringen av maten osv inför dopet. Måste gå över hur mycket folk det blir osv så vi kan kolla va mycket mat osv som ska fixas. Ska bli kul att döpa snuttan. Just ja, ni har ju inte sett hur namnet på klänningen blev som min mormor broderade in. Får visa er det under veckan här!

Nej, nu mina vänner blir det att lägga igen. Sov gott! - pssst.. Svarar på kommentarerna imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback