Soooova!!

Hej allihopa!
Blev inte mycket bloggande idag. Haft besök här hemma och sen har jag ägnat min tid åt Tyra och en snabb handling på maxi. Idag va Tyra mycket piggare och hon har pratat massvis. Filmat henne två gånger idag när hon dragit igång. Mammas och pappas underbara. Älskar min K och vår T mest!

Nu på kvällen så somnade Tyra i bilen på vägen hem men hon vaknade tyvärr upp när jag öppnade dörren till gången. Hon va sedan vaken till ungefär 00.10 innan hon somnade på min arm. Hon har legat i sängen i bara blöja och levt rullan och pratat och skrattat för fullt, så en glad bebis har vi verkligen haft idag :) sällan hon är vaken så länge som hon va idag men va väl bara för den dumma dörren annars hade hon nog sovit för natten. Iofs så tog Tyra och jag en rejäl sovmorgon idag. 11.20 gick vi upp :p Något skönt faktiskt! :)

Men nu ska jag krypa ner bredvid mina hjärtan! Godnatt på er!


Kommentarer
Postat av: fia

haha, ja. Fast nästa barn kommer jag också köra ersättning/amma, så jävla bekvämt! Nu för tiden är ju ersättningen så pass bra också :)



haha, ja det tar säkert ett tag, men man känner liksom att det är något som behöver komma ut ur kroppen! Man känner liksom att man laddar upp med alla hormoner, blir arg osv så snart har jag så mycket hormoner att jag sprängs.



Haha något syskon tror jag inte, det skulle kunna var möjligt men tror ikke att det går så fort.. tog nämligen 2 år för att få ett pluss för oss :P

2011-10-07 @ 08:25:34
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0