Mysig kväll!

Johanna S kom hit efter jobbet men åkte hem efter en stund så jag och Tyra begav oss till Josefine A på lite kaffe och bebis gos, för Jossan iaf ;) Pratade endel och kollade på bilar.

När jag och Tyra kom hem så blev vi båda snabbt uttråkade så jag tappade upp vatten i hennes balja så hon fick bada lite. Plaskade som attans och skvätte ner mig som vanligt, precis som det ska va :) Efteråt fick hon blöja (såklart), mat och sen va hon helt slut så hon somnade.

Nu ligger hon och sover och har gjort i ca 35 min. Hoppas hoppas det är för natten, men tvivlar tyvärr på det :p men vi gick upp tidigare idag så man vet ju aldrig. Jag har iaf stekt ägg och smörgås som jag mumsar på nu. Snäll flickvän som jag är stekte jag även ägg till krikke's frukost han ska ha med till praktiken imorgon. Varsågod ;)

Gumman har fått massa utslag på magen, mindre bra :( prickikorven!! är det inte borta imorgon så ska vi åka till BVC och bara kolla va de tror att de är. Inge bra om de är något som kan börja klia eller så, obehagligt för Tyra ju. Men än så länge verkar hon inte lida av det iaf, men vill ändå kolla upp det.

Har ni haft en bra dag idag?


Kommentarer
Postat av: zandra

Såå sjukt fin!

2011-10-26 @ 21:43:33
Postat av: Seema Lundbäck - Mamma, jag .

Hormonpliter eller nåt kanske? har för mig att bebisar kan få sånna. mm. har just för mig, att dem sa det, när elvira eller leon va små(bebisar)!

2011-10-27 @ 00:29:37
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: fia

nämen, stackars tyra!!!:(

2011-10-27 @ 13:48:46
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Lina

Fin bild!

2011-10-29 @ 22:47:36
URL: http://aderia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0