Kommentarer!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar era kommentarer! Fantastiskt roligt att läsa dem när man loggar in! PLUS till er som skriver :) MINUS till mig som inte alltid hinner svara, men jag är väldigt tacksam och svarar oftast för eller senare. Glöm inte att ni kan ställa frågor i frågerutan på sidan här om ni vill ha svar på någon fråga snabbt :)

Fick en kommentar om Tyra att hon bara blir finare och finare, gör mig extra glad att läsa såklart :) Hon skrev också att det är kul att se bilder på Tyra varje dag. Jag har tänkt lite att ni kanske tycker det blir lite mycket och jag har tänkt att jag ska försöka kasta in mer MIG i bloggen också. Men vad tycker ni? Vad borde jag förbättra och vad gör jag bra? Vill ni se mer av något eller mindre av något annat?

Skriv MER än gärna och berätta vad just du tycker! Uppskattar all pepp och kritik. Ni får självklart vara anonyma om ni inte vill berätta vilka ni är.


Kommentarer
Postat av: Nina

jag tycker det är jätte kul att du blivit mammablogg, tycker bara din blogg blir bättre och bättre :) jag hade gärna velat se vad pappan fick i födelsedagspresent :) Kram

2011-10-22 @ 16:30:08
Postat av: Jessica

Hej! Jag tycker inte att det blir för mycket bebisskriverier. Men det kanske beror på att jag själv har barn. :P Jag har en dotter i ungefär samma ålder som er Tyra och tycker därför att dina inlägg kan vara både tipsande och inspirerande. Gillar även inläggen där du tipsar om bebiskläder och bebisprylar.. Så mer mamma-och-bebis-style för min del ;) Tack för en bra blogg!

2011-10-22 @ 21:53:25
URL: http://msyescah.blogg.se/
Postat av: P

Lite mer Linda hade inte skadat, är ju trots allt därför man började följa bloggen...

2011-10-23 @ 03:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0