Food and hair.

Fixar lite snabbkäk här hemma och ska snart borsta igenom mitt hår så vi kan slänga i färgen. Jisses vad vi har handlat till dopet idag. Kändes som det blev så mycket eftersom man sprang som en dåre bland affärerna för att kolla priser och storlekar på olika saker. Men nu är det egentligen lättaste över. Imorgon börjar slitet, att baka allt och få ihop det till söndag!

Ska iaf bli kul med dop och träffa alla i släkten och vänner. Såklart ska de bli kul att se vad hon får i present också ;) Man kan ju inte låta bli att va nyfiken ju när folk pratar om det :D

Men mat strax och färg i håret. För och efterbildar kommer sen :) TTYS.


Kommentarer
Postat av: Seema Lundbäck - Mamma, jag .

hehe, härligt att höra, att det finns fler än jag, som tröttnar på sin hårfärg ofta ;) hehe, ler. :p fast peppar, peppar. så tror jag faktiskt att jag har haft den färgen (eller jaa det blekta) längst nu.. mm, nee så här länge brukar det inte ta, innan jag färgar håret igen.. haha nee. men jaa, är nog för att jag e rätt nöjd med, hur jag ser ut i håret nu. och färgen på håret liksom :) aao.



Lycka till på dopet på söndag(var det va?) hoppas det ska gå bra, men jaa. det tror jag :) mm. och hoppas det går bra, med baket och det också :D lycka till!

2011-10-29 @ 02:12:39
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0