Våfflor och hockey!

Idag har det varit mycket slapp för oss. Började dagen med att åka mot pizzerian som fick laga vår mat idag. Vi hade extremt dålig fantasi när vi vaknade så då blev det lätt att bara välja från en meny ist. Väl där kom Krikke's bror med en kompis och käkade med oss. Blev endel skratt då Krikke's bror inte va på topp, eller ja han hade väl inte riktigt hunnit bli nykter sen igår. Vi som även fick se honom på lyran igår med hans kära Ida skrattade gott åt hans beteende som han hade igår. Tommy själv tyckte nog inte det va så kul att höra om det, men vad gör det :P

Efter att vi käkat på pizzerian så blev det mot stan och Bergvik för att fördriva lite tid för mig och älsk. Vi gick mest och snackade och kollade lite bara. Blev en film och lite dricka med hem. Kommer tyvärr inte ihåg va filmen heter nu men vi la oss iaf och kollade på den när vi kom hem och vilade typ. Skönt att bara slappa! :)

Nu står jag i köket efter att förut va iväg till Konsum och köpte vispgrädde och sylt. Yes, det blir våfflor till kvällsmat! Kände doften av våfflor förut och då va det kört. Suget vann och ja.. även hungern för nu är jag hungrig! (För er som undrar.. haha) Vi kollar även på hockey här hemma. Så hockey och våfflor för familjen Rangfeldt/Johansson är de som gäller denna kvällen! :P Men ska fortsätta här i köket nu. Skriver mer sen, efter en mycket tyst och tråkig dag i bloggen från min sida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0