Paddan!

Klev ur duschen förut och kollade ner på mina fötter.. WTF??!!??! Tjusigt.. Vatten har nog börjat samlats i mina fötter och även lite i händerna. Mina fötter såg ut som två paddor ungefär. Ja jag överdriver lite men mina tår såg ut som små korvar. Krikke skrattade väldigt mycket och mätte en tå's topp till att vara lika bred som hans tumme. Nej, det va då inte kul att se :P haha! Tur att vatten är sånt som försvinner allt efter som när man fått bebisen.

Håll ut Linda, snart får ni träffa er älskade och då kan dina fötter och händer gå tillbaka till det normala!
- Ja, jag får stå ut med det helt enkelt :P

Annars idag så har jag fixat två tunna mössor till lillan som ska packas ned i skötväskan om några veckor. Bra att ha med till BB och sätta på bebis när hon kommer ut. Jag fixade även en kudde till barnvagnen. Hittade en kudde som förhindrar att kvalster eller mögel kan sätta sig i kudden, vilket jag tyckte låter jättebra eftersom den ska ligga i vagnen (just för fukt och så.. man vet ju aldirg). Hur som helst så va det himla bra storlek på den så den passar till både huvud och nacke/skuldror.

Ja, jag har ju varit hos BM idag också. Lillan ligger nedåt med huvudet än men är ej fixerad utan det går fortfarande rubba på huvudet. Hjärtat lät bra på henne och hon va livlig som vanligt :) Jag fortsätter på min egna lilla kurva gällande magmåtten, men ligger inte alls högt ovanför mittenkurvan (den man oftast följer), så efter lite förfrågningar om ifall BM tror att lillan är stor så sa hon att jag nog inte skulle oroa mig över det för hon tror att hon kommer bli en normalstor bebis. MEN man vet ju aldrig! Ska försöka att inte lägga så mycket tyngd på den frågan men är samtidigt lite svårt när man hört lite historier och svåra förlossningar och så. Men jag hoppas självklart på det bästa! :) Jag själv har plussat 12 kg sen första inskrivningen, så det blir väl några få kilon till sen är jag "klar" trodde bm. Skönt är väl det för jag har en hel garderob med kläder som väntar på att jag ska komma tillbaka med en något plattare mage så man slipper visa magen i allt :P haha. Ska iaf bli kul att se vad min slutvikt slutar på. Kul att jämföra med nästa barn man får.

Men idag har jag varit jäkligt trött så nu har jag bestämt mig att krypa under täcket och se klart på hockeyn och sedan kolla på något med älskling innan vi båda slår igen våra ögon. Imorgon under dagen lovar jag er ett inlägg med text om vecka 34 och bilder på magen med före och efter maten. Ni ska få se vad "liten" den egentligen är ;) hehe. Min mage har ju alltid svällt endel när jag ätit och det blir likadant nu så kulan ser ju större ut! Men jag ska passa på och njuta av min kula och av att vara gravid nu. Tiden går ju så fort så snart ligger hon ju utanför magen!

Godnatt på er om vi inte hörs sen.
Hoppas ni haft en bra dag!
...


Sa jag att jag är förbannat sugen på jordgubbar?
CRAVING!!


Kommentarer
Postat av: emma

har också cravings, konstigt....... jag som inte ens är gravid :) hahaha (eller bara är en godisgris?)

2011-05-06 @ 06:11:16
URL: http://emawa.webblogg.se/
Postat av: fia

haha duschen är värst, när man duschar varmt, mina fötter är så feta efter jag duschat att det gör nästan oont! haha



jamen precis, det återstår att se, jag tror inte att det gör så mycket ondare om bebis är lite större, det gör ju ont utav bara helvete ändå, haha:) så stor som liten spelar nog ingen roll.



2011-05-06 @ 07:58:46
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0