Nattinlägg

Tänkte lägga mig i sängen nu och sätta på en film och kika på, men först ville jag titta in här en snabbis. Min kära man är inte hemma än men kommer väl om ett tag kan jag tänka mig. Är fortfarande lite klibbig pga tan sprayen men hoppas på att den ska torka in snart. Hoppas verkligen att jag vaknar upp imorgon och är brun nu och inte randig :P haha. Jag lyckas tyvärr med sånt ibland :P Men nej, en järntablett nu och sedan sängen + film!

Sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Sanne - Mamma till Lykke

Tack vännen för din kommentar!



Kommer såklart fortsätta läsa också :-)

2011-05-07 @ 11:28:02
URL: http://lykkeochjag.blogg.se/
Postat av: fia

jamen precis, fast som min mor sa, jag tror inte att slemproppen växer igen när det är så nära, okej om det är tidigt typ flera veckor innan.. men ja, hela kom ju absolut inte ut förra veckan, men det här vaar nådigt, haha, helt galet. snuskigt:p

Får hoppas att vattnet går helt snart istället, fan, den här lilla damgen gillar att böka lite tror jag! :p uuuuut istället.



haha nämen nu blev man ju nyfiken på din lilla historia där:D

2011-05-07 @ 11:29:16
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: klaraandersson

Hm, en talang... Det måste nog vara basket. Inte för att låta ego eller något, men jag hör ofta att jag är bland topp 5 av de bästa skyttarna i vår stad (jokkmokk, norrland)....

Och om inte basket så är det nog musik, jag sjunger inte. Men jag kan spela gitarr, trummor, bas och piano helt flytande! :)



kram!

2011-05-07 @ 22:51:10
URL: http://xoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0