Jag visade er aldrig mitt ägg va?

Frukost som består av goda smörgåsar och mjölk intas nu. Till det kikar jag på de fantastiska intrigerna i programmet Våra bästa år. Ibland borde man ju skratta för att de överspelar sina roller något så otroligt :P haha. Men jag kan inte dra mig från att titta iaf!

Idag ska jag röja en hel del här hemma hade jag tänkt mig. Ska dra ut mattan från balkongen och tömma den på all jädra barr från vår julgran som jag slängde ut den vägen. Ska även ta och dammsuga och sånt här inne och få lite ordning. Tvättat undnan handdukar så de ska hängas upp och disken håller på i maskinen. Ja, man blir lite hemmafru ibland när mannen är iväg på utbildningen :)

Senare idag ska jag iväg och hämta ett micro sim på 3 tänkte jag. Ja nu kan säkert en hel del av er förstå vad som låg i mitt påskägg. För er som inte vet så ska ni veta att jag blev mycket glad över innehållet! Tack mamma :) Detta låg i mitt påskägg:



En iphone 4!


Kommentarer
Postat av: Sanna

åå herregud va glad du måste ha blivit !

Jag är riktigt riktigt avundsjuk på dig kan jag säga, är riktigt sugen på en iphone men har verkligen inte råd o köpa en nu när jag pluggar.

2011-05-03 @ 22:40:27
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0