I'm out

Duschat, gjort mig iordning, kollat på nätet efter lite kläder ( I FEL STORLEK!!! skit att de inte fanns kvar.. buhuu) och nu ska jag dra mig mot mina svärföräldrar som bjuder på mat idag! Ska bli himla gott, som alltid!

Vad gör ni idag?
Roa mig med kommentarer!


Puss då!


Kommentarer
Postat av: Seema - Mamma till Elvira 3 år och Leon 2 år

Vi gör inte så mycket idag.. vi tog mest oss friheten att ta en slappdag, eftersom vi reste hela dagen igår, och kom då hem rätt sent då. Så Elvira kollar på musses klubbhus, leon sover, jag surfar on the mobil. Och mannen sitter nere vid datorn..då med andra ord, ganska cool-lungt idag. Så dagens nyttiga idag för oss, blir väl handla och laga mat. Och ev slänga in en maskin tvätt, eller två. Om inte det får vänta tills imon. Å ha en tvättdag då istället.. mm. En heldags tvättdag. Jag menar det, att man samlar ju på sej en hel del tvätt, när man har varit borta. Och i hela en vecka också. mm. Onödig information, kan tyckas. Och joo, så är nog fallet, får jag nog lov att hålla med om :p mm..

2011-05-14 @ 15:28:03
Postat av: Sanna

idag så har jag passat på och gjort iordning lite i huset, lämnat skräp på återvinning och eldat upp massa annat som jag inte vill ha kvar. Hälsade även på en kompis som flyttat till ny lägenhet.

Kommer du att kolla på eurovision ikväll ?

2011-05-14 @ 18:04:04
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0