Godkväll läsare!

Står just nu i sovrummet där jag lagt min dator men befinner mig annars i köket och gör våfflor. Hade mellanmjölk som går ut i datum imorgon så våfflor fick de bli nu. Och det passar bra för jag gillar verkligen inte någon annan mjölk än lättmjölk. Okej jag kan dricka mellanmjölk men då måste den vara extremt kall annars tycker jag att det är äckligt. Lättmjölken är så bra för den är tunn och blir fort kall, riktigt kall, precis som jag tycker mjölk ska va ;) Nödvändig info va? Hur som helst så har jag inte gjort så mycket idag. Varit med Krikke hela dagen och mest slappat. Kollat på hockey och snart blir det väl mer hockey då sverige spelar om guldet.

Varit tyst i bloggen idag men har gjort endel saker nu när jag tänker efter. Jag har ju faktiskt tvättat och varit iväg till affären, sen va vi iväg och käkade sen till en annan affär och efter det blev det hem och hockey. Efter 2:a perioden i hockeyn så drog vi ju till T och I så Krikke kunde hjälpa dem med lite ringsignaler.. Så jo, det har varit litre fläng idag ändå :P Men ändå slappt!

Imorgon är det måndag och det betyder ju ny vecka och då nya tag med bloggen. Blivit en tråkig söndag från min sida gällande bloggen. Men som sagt, ny vecka och nya tag! Nu ska jag återgå till våfflorna. Slinker in ett inlägg senare också, så tills dess!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0