Storstädat!

Har verkligen storstädat här hemma idag.
Fått det mesta att skina nu tycker ja. Allt damm är borta och det är så skönt. Ja man hinner ju blinka två eller tre gånger iaf innan nytt damm lägger sig. Men det gamla är nu borta och det känns skönt! Har en snäll mamma som tittade förbi och städade toan åt oss, hur snällt som helst då jag spyr av lösa hårstrån osv :P Äckligt!!

Efter städanadet kände jag att jag va värd en pizza, så jag och Krikke köpte en varsin och mumsade i oss. Jag åt nästan upp hela pizzan och har nu hamnat i en matkoma känns det som. Alltså jag är så mätt så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller hur jag ska sitta för att de inte ska kännas jobbigt :P haha. Ja, vilka problem jag har va?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma är kvar så jag funderar på att hitta på något med henne medans hon ändå är här, hehe. Ja, vi får väl se vad som händer. Känns skönt att städningen är avklarad iaf!

Imorgon får jag och Krikke besök som kommer stanna över helgen. Dessan är på väg till stan och hon har ju verkligen valt rätt helg att komma på. På fredag blir det outlet, våfflor hos mamma och jobb på kvällen. Ska köra lite med Dessan i garderoben tänkte ja, haha. Hon är min praktikant skulle man kunna säga! På lördag blir det Barnmässan och sedan massa massa mys med film och gottit! Låter lite som att jag har ett schema på vad vi ska göra. Tragiskt :P haha nejdå men det är lite saker vi ska iväg på iaf!

 Barnmässan ska bli riktigt rolig att gå på och se vad det finns för roligt. Ser fram emot att få gosa lite på E som jag tänkt leta upp där inne. Hade ju tänkt låna honom tills Johanna slutar sitt jobb på lördag men E's mormor (min moster) hann visst före ;) hehe.

Men nu ska jag va lite social mot mamma.
BYL.




Jag och Dessan på en cheerleadingtävling - 07


Kommentarer
Postat av: Emma

Men vad mysigt med en helg med Dessan :D tror ni kommer ha det toppen! Och passar ju perfekt med barnmässan också :D kram <3

2011-03-23 @ 17:59:14
URL: http://emmsz.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0