Paket på posten!

Både igår och idag fick jag paket på posten. I dessa 3 paket låg det 5 st skal till mobilen. Kommer ni ihåg att jag sa att jag köpte 6 st? 4 rutiga i olika färger, ett svart med blommor på och ett Ed hardy med snyggt motiv. Det svarta skalet med "inristade" blommor på kom för någon vecka sedan och har sedan dess prytt min mobil. Så här ser det ut, för er som inte kommer minns :)


I de två paket som kom igår låg de rutiga skalen (de finns på bild i tidigare inlägg under kategorin shopping, för er som är intresserade av att se dem också). Ganska fina faktiskt, men kommer väl ha dem när jag tröttnat på det svarta och Ed hardy skalet. Hardy skalet kom i paketet som jag fick idag, så jag bytte skal då. Så nu är det detta skal som pryder min mobil för tillfället:



Det är något mörkare i verkligheten men lika snyggt.
Antar att min man kommer nalla detta av mig när jag tar av det (om han inte tar av det åt mig :P) hehe.
Men vilket tycker ni är snyggast, det svarta med blommor eller Ed Hardy?
Beror kanske på vilken stil man har, men ändå!

Nu ska jag fortsätta kika lite på internet här. Fastnade i att kolla på gamla bilder som finns på FB, haha. Kanske kommer upp ett inlägg här snart med en titt i det så kallade FB arkivet ;) Hörs snart!


Kommentarer
Postat av: Emma

Lindaaaaaa, om det är något du inte vill haaaa eller som du inte behöver, så köper jag gärna ett av dig :D hihi, typ något rutigt! Du som har så mångaaa ;) <3

2011-03-16 @ 17:18:33
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0