Knepigt!

Skrev ett inlägg från mobilen i natt när jag precis kommit hem från jobbet. Men ser nu att det inte kommit upp? Men jaja. Skrev inte så mycket vettigt, hehe.

Igår så va vi ju på outlet med märken som exempel TapOut. Självklart hittade man inte speciellt mycket till sig själv då det inte fanns så mycket till tjejer tyckte ja.. typiskt! Men jag shoppade iaf till bebis. Vad jag och även hennes mormor köpte får ni se i ett inlägg senare :) Efter outleten på kvällen blev de iväg på jobb på fabriken och hej va det gick. Allt rullade på jättebra igår verkligen och vi fick mycket beröm för det också så det va kul. Att det idag känns som att jag världens växtvärk i benen är ju en helt annan femma.

Har nu hunnit ätit frukost och slappar nu i soffan lite. Ska väl strax göra oss iordning för att dra oss mot stan och Barnmässan. Ska bli kul att se va det är för grejer de ha där. Ska kramas på en viss liten grabb iaf, det vet jag det :) hehe. Lilla E! Kanske även träffar Em och H där om ja har tur :)

Men nu måste jag kila. 2 tidsinställda inlägg kommer komma upp här under dagen med lite från Litens garderob och ett väldigt roligt klipp. Kika in senare för att se mer :)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg! fin blogg :)

2011-03-26 @ 13:01:05
URL: http://jessicasvardagsliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0