Gårdagen - det sista av Zazzie's resa på djursjukhuset

Idag vaknade jag upp utan illamående och utvilad, skönt! Mådde ju illa igår kväll men tror det va för att jag inte ätit sen lunch och sedan jämt innan 23.00 igår. Så de va nog inte så bra! Hade fullt upp igår bara så de blev att man glömde bort att äta!

Igår va vi iaf iväg med Zazzie en sista gång till djursjukhuset. Stygnen skulle tas! Hon va duktig när vi va i vänterummet, precis som hon alltid är. Go och snäll! Sedan när vi fick gå in i ett rum där stygnen skulle tas blev det mindre kul så jag fick rivsår på både mage och bröst. Men det är ju inte så konstigt då hon absolut inte gillar de där undersökningsrummen. Sist hon va inne i ett va det ju massa nålstick i henne som antagligen gjorde ont för hon skrek ju så då. Jag grinade ju när de stack henne, så klart :P Blödig för min prinsessa!

När stygnen togs så fick vi hålla henne på rygg och hon kämpade verkligen med att få klättra upp på oss men vi fick bestämt hålla ned henne. Att ta bort stygnen gjorde ju inte ont på henne utan hon ville inte ligga på det elaka bordet och dessutom bli tvingad :P Att hon rev mig gör mig inte ett dugg. Hon va rädd och det är hennes sätt att försöka ta sig där ifrån. Jag tar varenda smärta och rivsår för henne. Kan säga att det va en lättnad att låta henne trippa in till mamma själv från bilen. Låta henne få gå runt lite i koppel på gården och lugna sig lite. Aldrig varit så skönt att få komma hem med henne, just för att denna gången veta att nu behöver vi aldrig mer åka dit med henne (förhoppningsvis).

Förresten, på vägen ut från djursjukhuset stötte vi på en av de sköterskor som brytt sig och varit med Zazzie mest. Hon hade kikat efter Zazzie hela dagen för hon visste att hon skulle in och ta bort stygnen. Hon blev glad som fick säga hejdå till Zazzie och gav henne ytterligare lite fler komplimanger :) Då blir man glad och vi tacka dem alla otroligt mycket för allt de gjort och för att de räddat livet på vår älskade Zazzie! :)

När jag varit med Zazzie en stund hemma och även släppt ut Kitty i koppel på gården så det inte skulle vara orättvist :) hehe, så åkte jag upp till Josefin och David. Bebis gos på g!! Kom upp och fick se lilla Levi ligga hos Josefin. Herregud va liten han är, och så otroligt vacker!! Va så himla kul att prata med både Josefin och David om deras lilla och den resa de gått igenom med förlossning osv. Är så otroligt glad för deras skull och de är helt underbara med sin son, båda två! Väldigt vackert att se hur Levi blev så otroligt lugn av att ligga på sin pappas bröst och bara gosa! Jag snosade några gånger på Levi också så klart :D Men jag är ju mest van Elliot nu, och den puddingen är väldigt stor jämfört med Levi nu :) Men tänk, så liten och pluttig va Elliot också första gången jag höll i honom :) Åh.. längtar tills våran lilla T tittar ut i världen! (En sak om T kommer i nästa inlägg) Levi's morfar kom och vi satt och pratade gamla program som gått på tvn och skrattade åt mitt engagemang för ett visst program, haha. Alltid lika kul att prata med Mogens! När jag varit hos Jossan, David och Levi i timmar så blev det att åka mot jobbet för möte. Efter de blev de hem och i säng. Mådde ju så illa.. Men som jag skrev högst upp, idag mår jag bra! :)

Blev mycket text om dagen igår. Grattis till alla som orkade sig igenom det ;)

TTYL.


Kommentarer
Postat av: Emma

Mysigt med bebisar :D då får ju skruttan en kompis när hon tittar ut :D

2011-03-22 @ 14:05:38
URL: http://emmsz.bloggplatsen.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Jag älskar amningskudden :) Det är så skönt att bara kunna lägga Ameah på den och inte behöva hålla i.. Det blir tungt i längden.



Hoppas att ni mår bra!



Kramar!

2011-03-22 @ 17:02:28
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0