En liten vibb och jag är vaken

Jahapp, då har man varit vaken i lite mer än 1 och ½ timme. Jag trodde jag skulle få sova ut till iaf 12.00 idagdå jag kom i säng väldigt sent igår efter jobbet. Mådde illa som attans när jag la mig så trodde att jag aldrig skulle lyckas somna, men tillslut så. Iaf så vaknade jag av att min mobil vibrerade, efter det lyckades jag inte somna om. Så ist la jag mig och kollade på magen som åkte åt olika håll. Livlig bebis i magen hade jag förut vill ja lova. Man såg hur hon bytte sida och hur hon drog hand eller fot efter "mag väggen", hehe. Så gosigt :)

Smsade lite med Josefin igår också så på måndag efter att Zazzie's stygn är tagna ska jag åka och hälsa på henne och hennes bebis Levi, ja även D om han är hemma. Ska bli så kul att äntligen få se den godingen i verkligheten. Så jag får ge honom våra presenter också!

När jag ändå nämnde Zazzie så måste jag säga att jag är lite nervös för läkarbesöket på måndag. De ska ju bara ta stygnena och kolla så snittet läkt bra. Men jag är ändå nervös för Zazzie's skull. Tycker så jäkla synd om henne att vi ska behöva ta med henne in till det där stället igen. Hon måste ju tycka det är jätte elakt av oss att ta dit henne hela tiden och att de bara är "elaka" mot henne där. Egentligen är de inte elaka och jag är så grymt glad över de människor som tog hand om Zazzie. Efter hennes operation hade till och med en tjej som jobbar där tagit till sig Zazzie och gosat med henne en stund och sett till så allt va bra hos henne och som hon sa "jag kliade henne och umgicks med henne så hon fick lite kärlek" (något sånt), tycker de va helt fantastiskt gjort av henne att ta sig tid för vår lilla prinsessa. Men bara måndag kvar nu sen ska hon inte behyöva åka tillbaka dit något mer, inte på vääääldigt länge iaf! Älskade kisse ♥

Men nu ska jag nog dra på mig lite kläder här. Sitter i morgonrocken och myser än :P Dock är det nog mjukiskläderna som får åka på nu. Skönt de!

TTYL.



Två av mina absoluta favoriter här i livet!


Kommentarer
Postat av: mamma

våra sötisar det kommer att gå bra på måndag : )<3

2011-03-19 @ 13:36:09
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Åh har hon fått sin lilla kille nu!! Du måste hälsa grattis från mig/oss när du träffar henne :D Levi hade vi med på våran "pojknamnlista" också, jättefint! Jag är inne här och håller koll för det mesta ska du veta gumman, men jag läser ofta när jag ammar och eftersom jag avskyr att skriva med en hand så blir det sällan att jag skriver något. Hoppas att allt är bra med er! Gud, vecka 37, det är ju helt galet!! Tiden går så snabbt :D :D Puss på er!

2011-03-19 @ 19:34:28
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0