DH

Sitter och kollar på Desperata hemmafruar på tvn. Längesen man såg de gamla programmen. De är ju så roliga de där fruarna. Är väl tur att det dragit igång igen på Tisdagar.

På prat om program så är det En unge i minuten ikväll. Det får jag inte missa! Jag tycker det är jättekul att se på folks förlossningar och hur de berättar om det sen. Jag älskar ju att läsa förlossningshistorier på folks bloggar. Jag gillar att läsa om hur folk uppfattade sin förlossning och även hur lång tid det tog osv. Jag kände igår för första gången en liten nervositet över själva förlossningen, men jag är övertygad om att jag kommer klara det. Jag är också övertygad om att Krikke kommer vara ett fantastiskt stöd. Ja, så mycket som det går att stötta. Det måste ju ändå vara svårt för en kille att veta hur han ska kunna stötta och vara eftersom de får se oss tjejer ligga där med en otrolig smärta. Men alla killar gör väl de bästa de kan för att vara ett stöd och jag tvivlar inte på att Krikke kommer vara helt underbar :)

Krikke låg och höll om mig igår när vi skulle sova och magen började då att rycka som attans. Lillan satte igång och sparkade på sin pappas hand :) Krikke frågade om de va hon som sparkade och jag sa att det va det. Då klämde han och kände jättemycket sparkar från T. Jag tror han tyckte det va väldigt kul för han buffade som bara den och T sparkade och buffade tillbaka :) Mina godingar!

Men nu ska jag ta mig en dusch och sedan åka in till stan. Ska lämna av Dessan och sedan åka till mormor en sväng.

BYL.


Kommentarer
Postat av: fia

alltså, folk säger ju hela tiden "köp inte för mycket små storlekar de växer ur kläderna så foort"

men det lyssnar jag inte ett skvatt på, för det kommer ju alltid behövas, så vi har köpt ganska så mycket kläder faktiskt. Ganska så lagom mycket i strl 50, mycket bodysar/pyjamasar men sen har vi köpte ännu mer i strl 56 och även en del i 62. jag kan nog säga att vi har nog minst 10 bodisar i strl 50, folk tycker att man ska ha.. typ tre? förstår inte hur det går till, då måste man tvätta varje dag ju! vi har ju även tvättstugan längst ner i källaren och där blir det ju omöjligt att springa stup i kvarten :)

2011-03-28 @ 12:56:03
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: frida

Hehe okej, ja de gick lite upp och ner för mej oxå.. i slutet va ja jäkligt sugen på kex choklad:P Så sen på bb bad ja Simon gå och köpa de, och då smaka de inte alls lika bra längre.. knäppt! haha

Äsch då du har en så fin bebis mage så du kan nog äta me gott samvete ;) hihi



Ja vi har de så gott å mysigt så =) tänk att nu ere inte långt kvar tills du oxå har en plutt å gosa me ist för en mage :D

2011-03-28 @ 15:28:00
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Sofia&Isabella

Älskar desperate housewives, det är bra! :D

2011-03-28 @ 20:55:54
URL: http://tviillingarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0