"Det va kanske det sämsta jag sett någonsin"

Sitter i soffan och kollar på Sveriges värsta bilförare. Haha, vissa borde ju verkligen inte bli godkända när de kör upp. Farligt ju! Har iaf nyss käkat god potatisgratäng och lövbiff med älskling. Gosigt att ha hemmakväll med han, även om jag tycker det är extremt tomt att det inte kommer upp någon kisse till en och ska gosa.

Är ju så van att vara hos katterna. Men ska dit imorgon och kika över Zazzie's stygn lite när mamma jobbar. Eftersom hon lyckats komma på hur hon ska få av sig tratten OAVSETT om vi knyter den så hårt som vi kan utan att den sitter åt runt halsen på henne, så lyckas hon ta av sig den :P Men hon låter bli stygnen så det är duktig tjej de. Åh de är så jäkla goa mina missar, helt underbara personligheter :)

Nu ska jag slappa lite här och bara må! Ska invänta Big Brother som börjar om en timme. Har ju varit duktig med tvätt, matlagning osv nu när jag kom hem efter ärenden i stan. Så lite slappning, de är jag värd ;)

Hörs lite senare :)




Ps. Tack söta moster för den gulliga body'n till T :) Det var ett bra fynd, hehe! Ds.


Kommentarer
Postat av: Malin Bryggegård

Tycker det är konstigt att katten ska behöva ha tratt, för det har jag aldrig behövt med mina katter (både honor och hanar) De är väääldigt sällan och norpar i stygnen, oftast vill dom bara hålla det rent :) Prova att låta henne vara utan och gör hon inget dumt så behövs den ju egentligen inte. :)

2011-03-17 @ 22:00:08
Postat av: linaa vikken pina

Brillerna va ju grymma som dem använde i gårdagens värsta bilförare... Kan ju inte annat än att garva åt idioterna... hoppas dem aldrig får tillbaka sitt kort.

Livsfara!

Tvillingarna... dör varje gång ja ser dem vilka nördar ASG!

2011-03-18 @ 09:41:27
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0