Älskling fixar maten

Yes det blir pizza, hur kunde ni veta? ;) Nejdå. Men idag är vi slappa så pizza får det bli. Vaknade för ett tag sedan av att älskling kom in och ville att jag skulle vakna.. jag fick sedan snosa lite och sedan kom han in igen och sa att jag skulle gå upp. Han verkade va lite uttråkad ;) Inte konstigt att han va uppe före mig idag, så som han sov igår.

Idag är det inget planerat alls. Inte mer än att jag ska kolla på Sons Of Anarchy och Big Brother. Får se om jag åker in till stan en sväng då Krikke antagligen ska iväg till en kompis ett tag sen. Vi får se vad det blir! Inget större planerat iaf och det känns skönt!

För att byta ämne lite så är brudarna i cheerlaget iväg på en tävling idag. Jag är avundsjuk över att jag sitter här hemma i soffan och de får stå på tävlingsmattan och cheera som bara fan! Tävlingarna är det bästa som finns. Man får sån kick av att stå där på mattan och köra det program man tränat på så länge. Känslan är helt underbar. Om man sedan tar medalj på det så är ju det bara ännu bättre ;) Med mig i bagaget har jag fyra silver, varav ett är ett SM silver och de andra tre är DM silver, och så har jag två guld. Tror de är så..? hmm. Ja jag har några iaf!

Men nu kom babe med pizzan :) TTYL.

Kommentarer
Postat av: Emma

Oj vad mycket det är egentligen man måste skaffa när man får barn :D men det är ju värt pengarna, annars lägger man det bara på skit - faktiskt. Tycker ändå ni har hunnit köpt en bra grund :D kommer bli perfekt Lindis!

2011-03-20 @ 16:49:03
URL: http://emmadahlen.blogg.se/
Postat av: Emma

meeeen! :( haha, jag trodde jag var inne på inlägget med alla saker ni skulle köpa osv... My bad <3

2011-03-20 @ 16:49:37
URL: http://emmadahlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0