Tuva Johansson's dop!

Tuva, Krikke's brors dotter blev alltså döpt idag! Det va dop i en gudstjänst och jag som inte är direkt intresserad av detta med gudstjänst visste ju inte riktigt hur långt detta skulle pågå innan vi fick se söta Tuva med mamma Ida och pappa Tommy + gudföräldrar. Jag kan till min förvåning säga att det va ändå rätt bra, prästen va lite skämtig av sig vilket gjorde det hela mycket roligare att lyssna på. Han sjöng endel och Krikke och hans mormor satt och skrattade lite och sa att det va Idol. Ja då brast även jag ut lite i skratt! Roliga dom där :P Hur som helst så kom till slut familjen Johansson/Adolfsson ut med sin lilla :)

Väl där framme så pratade prästen lite och de blev sång och sådant. Tuva va så himla söt! När prästen pratade så tittade hon på honom som om hon tänkte "va fan håller han på med? :S" haha! När det väl var dags att ta vatten på hennes huvud så tror jag att gudfar Daniel blev lite lättade som hade haft Tuva på samma arm en längre stund. Även om det är en liten pliuttis så blir ju de där kilona en hel del efter en längre stund. När prästen va klar med att ha vatten på Tuvis huvud så fick hon komma tillbaka till Daniel's arm och vid det här laget har Tuva börjat tröttna på vad de nu gjorde med henne (skulle gissa på att hon funderade på va de höll på med med sång, massa babbel och vatten ;) Inte lätt när man inte varit med om det tidigare ju). Tuva började gäspa, vi på bänkarna började skratta lite smått åt detta då hon såg lite uttråkad ut och gäspade så fort prästen tog på hennes huvud :P haha. Charmtroll är hon vilket fall den där Tuvisen :)

Efter kyrkan blev det god fika, present öppning och massa prat. Orkar inte rabbla upp allt hon fick men av oss fick hon en ganska stor (men låg) pool med tillbehör. Blir skönt att ha på baksidan av huset och svalka sig i nu under sommaren för henne :) Ja även kanske Ida och Tommy kan njuta lite av lektiden med lillan i poolen. Skvätta vatten och sånt är ju alltid kul när man är liten :)

Bjuder på lite bilder från dagen!


Jag och älsk innan dopet!


Fr.v: Ida, Emelie (gudmor), Tommy, Tuvis och Daniel (gudfar)




Daniel och Krikke!

Tack för idag Tommy, Ida och Tuva!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0