Trevlig dag!

Hemma sen ett tag tillbaka. Var in till stan förut med älskling, Åhlin och Malin för att kika på lite folk och Starboys. Gick ett varv och sedan delade vi oss. Krikke, Åhlin och Malin drog för att äta och sedan åka hem och jag mötte upp mamma, mostrar m. gubbar, kusiner m. barn och mormor! Satt där och kastade lite boll med söta Hampus (kusinbarn) och lyssnade på Starboys. När det drog mot sitt slut så började vi gå in mot stan. Jag, moster m. gubbe, mamma och mormor gick då till Alfie för att få i oss lite mat, jag tog fläskfilé, pommes och bea - RIKTIGT gott va det!! Tusen tack till mamma som va snäll och bjöd mig på maten och tusen tack för det trevliga sällskapet och de härliga skratten vi bjöd på. Alltid lika kul!

När vi var klara där så bar det av hemåt och nu sitter jag här i soffan och läser på lite olika trådar om folk som tipsar om saker som kan få igång en förlossning. Vissa säger att saker hjälpt medans andra testat allt och ändå kanske gått över tiden med 2 veckor. Ja, det är då inte lätt att veta. Man kanske måste tro lite på det för att det ska funka också, eller så har vissa bara tur? Vem vet!

Har iaf haft en jättebra dag med god mat, trevligt sällskap och även en städning med älskling som gjorde det riktigt trevligt att va här hemma igen ;) Nu låter det som om vi hade det hemskt.. och det hade vi väl men kanske inte sååå hemskt som det låter! Är iaf skönt att ha dammat av i lägenheten och fått undan lite skit :) Imorgon ska jag ta tag i tvätten också, duktiga jag! Men nej, nu ska jag faktiskt gå och packa lite i den bag jag och Krikke ska lägga våra saker i som ska med till BB när det väl är dags. Vår bag, lillans skötväska och bilstolen kommer säkert få stå och samla damm i några veckor till men är ju alltid bra att ha det mesta klart så vi slipper tänka på det när det väl är dags!

Hoppas ni haft en bra dag, nu säger jag godnatt och återkommer imorgon :)



(lånad bild, detta är inte ens fläskfilé :P haha)


Kommentarer
Postat av: fia

haha jag trodde att hon kanske skulle väga 3600 eller någoot. alltså de här låter sjukt men jag tycker att det är ofta så att alla som är ganska tjocka får små bebisar och dom som är mindre stora:p konstigt. ähh en 3åring får du verkligen inte ut';) du kommer att tycka att hon är så liten



ja, ca 2 veckor innan började jag få mensvärk osv:)! börjat få mycket sånt?:d

2011-06-06 @ 08:31:26
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: emma

Åh, den rätten på Alfie är ju helt magisk! Mums :D Kan du inte försöka fota dig själv mer? Så man får se dig och magen lite mer :D vanliga vardagsbilder också!

2011-06-06 @ 09:32:34
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: frida

Dom säger ju att det enda knepet som funkar att få igång en förlossning på är ju färdknäppen ;) Allt annat är nog bara strunt prat från folk som har haft lite tur :p

2011-06-06 @ 22:38:01
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0