Tack så mycket!

Hej alla Goa läsare! Tycker ni är för gulliga med era kommentarer osv. Älskar att logga in och se att ni skrivit :) Kan till er besvikelse, ja även min, säga att det inte är någon bebis utanför min mage men att jag funderade på att utföra ett eget kejsarsnitt imorse (skämtosido).

Har legat med värkar hela natten och inte fått någon bra sömn alls. Jag gick upp vid 6 -6.30 någon gång och va så jäkla frustrerad och trött för varken tablett eller värmekudde hjälpte mig ett skit. Nej, jag får väl lägga mig i ett bad då, tänkte jag. Sagt och gjort, bytte vatten 4 ggr så ni kan ju förstå vilket russin jag va när jag klev upp.

Jag kunde äntligen slappna av när jag låg där i vattnet även om värkarna då ville komma lite tätare. Jag tycker att vattnet lindrar värkarna på ett sätt ingenting annat kan. Så när de drar igång på riktigt om inte mitt vatten gått lär väl jag ligga i ett badkar kanske :p Jag har också sagt att jag ska klara mig så långt jag bara kan på enbart lustgas, hade ni frågat mig i morse hade jag nog gått med på det mesta för jag va så jävla trött!!

Åh detta är verkligen slitsamt ska ni veta!! Jag vill att lillan kommer ut IDAG, jag orkar inte med en till sådan här natt igen alltså :p



KOM UT!!!!


Kommentarer
Postat av: Louise -Lokes mamma

Åh stackare, snart är det över och du har ditt lilla knyte i famnen! Önskar dig lycka till och massa styrkekramar, du har något helt underbart framför dig! Jag lär definitivt göra om det flera gånger ;-) okejdå.. Kanske bara 1 gång till haha. Kramis

2011-06-29 @ 12:35:01
URL: http://loojsen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Vi håller på att den ska komma idag.

2011-06-29 @ 12:48:09
Postat av: frida

Ja bada en en kort stund av den lilla tid jag var uppe på förlossningen, även om de typ inte hjälpte mej alls då de gjorde förbannat ont när jag öppna mej så jäkla fort.. men de va ändå skönt! Så varmt har jag nog aldrig badat förrut haha!!

Jobbigt för dej att gå me värkar då och då nu.. hoppas lilltjejen bestämmer sej för att komma ut nu ist:P Tänk att i helgen ligger ni säkert me eran dotter i famnen hihi :)

2011-06-29 @ 13:34:31
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: emma

Åh, jag önska jag kunde skriva "jag förstår dig", men tyvärr.. MEN jag förstår hur gärna du vill ha ut lilltjejen och det vill jag med :) Vi längtar ju så efter dig skruttan, kooooom uuuuut!

2011-06-29 @ 14:00:39
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: chris

lilla lillan kom nu vi väntar på dig : )

2011-06-29 @ 14:36:29
Postat av: Hanna

Tänkte jag skulle svara på din kommentar du skrev härom dagen .. var skönt att läsa för jag vet ju att jag inte är ensam om det med att vänner vänder en ryggen , jag har alltid ställt upp för denna tjejen och när jag blev gravid så finns hon plötsligt inte , pratar inte med mig , pratar skit om mig hela tiden men nekar till det ..

Jag tycker att det är hur barnsligt som helst för hade jag varit hon så hade jag gått till personen i sig och sagt vad jag tyckte och tänkte ..

Sen om det skulle va så att jag och Kenny har det dåligt så har dom fortfarande inte rätten till att sitta och döma och diskutera om oss , det hade varit en annan sak om dom hade träffat oss ihop och sett att det inte funkar men inte ens det har dom gjort .. nu funkar det faktiskt väldigt bra och vi är jätte lyckliga men dock skriver jag inte med honom i bloggen för att jag VET hur mycket dom får att prata om då och hur dom vrider på det jag skriver ..

Tänk om det kunde vara på en mognare nivå där man läser någons blogg och tycker att det är gulligt med en bebis mage och där man känner lycka för någon annan :) men så är inte läget tyvär !

Så som du säger så är det högstadienivå på dessa tjejer ..

Måste också säga att du gjorde mig riktigt nervös när jag läste ett inlägg där du hade skrivit något om att datorn krångla men jag vred det till att det var dags haha :P

Men hoppas lilla prinsessan kommer snart , jag hade inte kunnat vänta en dag till , skulle vara så fruktansvärt frustrerad om jag var du :P

Kände att jag inte var till mycket stöttning där men du förstår nog vad jag menar ;) man längtar ju så !

2011-06-29 @ 14:46:55
URL: http://hannamollers.blogg.se/
Postat av: Agnes

hoppas hon vill komma ut snart!! =) Lycka till med allt!

2011-06-29 @ 15:02:56
Postat av: Carro Holmqvist

Om du häller i lite salt i badvattnet så får du ingen russinhud! Lycka till med er förlossning!

2011-06-29 @ 20:58:30
URL: http://viparosendal.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Åh, jag håller ALLA tummar jag har för en bebis inatt! :)

2011-06-29 @ 22:49:49
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0