Sista passet!

Har nu gjort mig iordning och det är dags att åka mot jobbet. Sista passet idag innan lillan och mammaledigheten kommer! Tänkte kika in här snabbt och säga att ni får ha en trevlig kväll! Fått en förfrågning om att berätta lite om hur mycket vi har till lillan. Självklart kan jag försöka sammanställa lite lätt vad vi har. Kan göra det imorgon för nu måste vi dra!

Som sagt, ha en bra kväll allihopa!


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Men tack gumman, vad söt du är! :D Tror du gör rätt i att bara köpa en, så svårt att veta med storlek innan. Jag hade en liten 75C innan jag blev gravid, när jag var gravid så var det en ordentligt fylld 75C och på amningsBH´n som jag köpte efter några veckor, som är korrekt storlek (de blir ju bomber när mjölken rinner till och sedan lägger det sig efter en eller ett par veckor) så har jag 70F hahaha, F liksom?! Hjälp! Det är det enda jag kan känna att jag inte gillar med kroppen efter graviditeten, det är mina bröt, de har blivit stora och hängiga, riktiga mammabröst haha :D

2011-06-10 @ 21:00:20
URL: http://madeleines.se
Postat av: Lina

Hej..

Du har en riktig drömgravidkropp.. en sån som jag aldrig fick ;) Du har ju bara en liten fin mage, du kan inte gått upp många gram va ?:) Förra grav gick jag upp 30kg o nu är jag i v 30 o har gått upp 12..får se vart det slutar denna gång.

Lycka till när det är dags :D



Kram !

2011-06-11 @ 13:46:06
Postat av: emma

Åh får ångest när jag inser hur nära det är och jag inte hunnit enms fått klappa eller mysa med magen :(

2011-06-12 @ 10:43:21
URL: http://emja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0