Sätt igång nu då!

Hello! Haft en bra dag ute i solan idag. Blev en glass och lite minigolf, som jag vann med hela 2 poäng hehe, i solen innan det bar iväg till affären för att köpa lite sallad och sådant med mamma. Blev hem till henne efter det och där åt vi en god grekisk sallad med baguett till. Riktigt gott! Efter det blev det iväg en tur och kolla på mosters nya båt. Jättefin såg den ut att vara!

Nu är jag hemma och har för en stund sedan varit ute på en liten liten promenad med Krikke. Kändes att bebisen trycktes nedåt när jag gick, eller kanske ska säga att det kändes som om hon trycktes nedåt. Jag hade gärna gått en längre bit för att få känna lite mer men tror inte Krikke va så sugen på det. Ska fråga honom igen snart om han vill ta en liten nattpromenad! Vem vet, med lite tur kanske han hakar på :P Annars får det nog bli sängen snart och någon film. Är ju lite sliten efter idag men är nog mest för att man satte sig ned nu och tog det lugnt.

Jag vill så gärna att det ska sättas igång nu. Klart man inte vill ha ont men det kommer göra minst lika ont nu som om 2-3 veckor. För oss får lillan mer än gärna titta ut nu. Jag har börjat komma in i det där tänkandet igen att "tänk om hon är jätte stor!". Har ju börjat drömma att hon är jäääättestor när hon kommer ut. Alltså nu drömmer jag att hon är överdrivet stor, som en 2-3 åring och det lär hon ju inte va i verkliga livet :P Men tankarna går ändå upp och ned efter att man fått höra lite historier som några i ens bekantskap har fått vara med om. Sen så klart så kan folk ha fått stora bebisar och det har gått jättebra, men ja en liten oro ligger ändå där då jag känner på mig att hon inte kommer vara sådär pytteliten. Ja menar, kolla bara på magen. Den är ju enorm nu!!



BF 21/6


Kommentarer
Postat av: Anonym

ser ut som att magen har sjunkit. är hon fixerad? :)

2011-06-05 @ 09:04:30
Postat av: Malin

Längtar till eran bebis kommer, hihi! :D

Det kommer gå så bra! <3

2011-06-05 @ 12:10:56
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: emma

Allt kommer gå jättebra Linda, och ni kommer få en jättefin liten bebis! Längtar så mycket tills hon bestämmer sig för att titta ut :)

2011-06-06 @ 09:31:50
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Guuuuud vad fin du är vännen!!! HELT JÄKLA OTROLIGT! :D Underbara, underbara magen, men finaste lilla T i <3

2011-06-06 @ 09:47:13
URL: http://madeleines.se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Och jag drömde också sådär när jag var gravid, haha, så sjukt ;P Men tänk, jag födde i vecka 37, jossan också väl? Tror du kommer att poppa här som helst nu (får för mig att du går i jossans fotspår med tanke på att ni är i samma storlek, hihi) :D

2011-06-06 @ 09:48:21
URL: http://madeleines.se
Postat av: Anonym

Den där magen var ju inte så stor:) gissar på att hon inte väger mer än 3600g :) Donnan Var beräknad 5sep men vägra komma ut så den 20sep(min och J 2års dag tsm) blev jag igångsatt 14.00 och hon "titta ut" kl 05,06. Finns inget man kan göra för att få igång förlossningen själv prövat de mesta:)

Men allt kommer gå jättebra! Och jag rekomenderar massage, hade bara det och lustgas men fick en morfin spruta för pinvärkarna,de gjorde ju som sagt ingen nytta:p



Lycka till!

2011-06-06 @ 10:08:40
Postat av: malin-mamma till sam och tim

Vilken fin mage du har, verkligen!

2011-06-06 @ 21:53:23
URL: http://malinsmix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0