Invigning!

Då är man hemma efter en liten tripp till stan. Jag och Krikke har handlat lite och han köpte även en iphone dockning med cd i också som han ställt i sovrummet så nu kan vi ligga och lyssna på ljudböcker eller något annat skoj på kvällarna när vi ska sova. Tycker det är svingött att ligga och lyssna på sånt. Mer med oss från affären fick vi ingridienser till chokladbollar som vi kanske ska göra sen, annars gör jag det imorgon!

Nu börjar jag bli hungrig så jag har bestämt mig för att inviga vårt plättjärn som vi fått av svärmor. Hon köpte med ett till oss från Ullared i riktigt gjutjärn. Jag har ju velat ha ett länge nu och vi har trott att Krikke haft ett sen tidigare men det va tydligen något han lånat bara så nu har vi fått ett eget. Därför tycker jag att det är dags för lite invigning av goda plättar :D




Under tiden jag lagar och äter mat så kommer det komma upp en inlägg med en film jag starkt rekommenderar. Den är riktigt hemsk men otroligt bra! Tycker det är hemskt hur det är på vissa ställen i världen! Men mer om det sen. Kika in då och kolla vilken film det är jag rekommenderar! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0