Hemma igen!

Då va man hemma sen ett tag tillbaka. Sitter framför tvn och äter lite mat och trycker på lillans fötter som hon petar ut lite här och var på sidan av magen. Myspys de! Blev ingen vinst på bingon men lite skratt och godis blev det ju, såklart ;) En stackare blev nog lite utskämd där, men vi i bilarna fick oss som sagt lite skratt åt den talande tanten som Ida förövrigt tror är en i kassan på Konsum i Vålberg, haha! Men att det inte blev någon vinst idag spelar inte så stor roll även om det är kul att vinna, men jag känner mig så glad och nöjd efter vårt besök hos barnmorskan idag så inget kan nog slå den lilla gnistan jag fick där :) Känns himla härligt!

Jag och Krikke köpte (läs: ska köpa) även en systemkamera av min kompis Emma idag! Blir ju superbra till det att lillan kommer ut nu och man vill ta massa fina bilder på henne och framkalla :) Den är i märket Nikon och det är ju ett bra märke också! Blir super de.

Nu mina kära vänner ska jag äta klart här sen slänga mig i sängen och kolla på film eller någon serie. Dröjer nog inte förrän jag somnar, är ganska trött! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon :) Stor kram till er!



Jag och min kärlek!
Och vår underbara kula såklart ♥


Kommentarer
Postat av: fia

så fina ni är:)

2011-06-17 @ 09:57:00
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Snart är bebis hos er!

Hunnit bli nervösa? Eller du kanske är som jag, cool lugn! :)

2011-06-17 @ 11:17:01
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

åh va fin du är =) grattis till graviditeten och snart en liten!

2011-06-17 @ 23:20:32
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: emma

Fina!! <3

2011-06-18 @ 10:38:17
URL: http://emmavarupptaget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0